Imatge d'un nen jugant a tennis al Club Tennis Reus Monterols

Un grup de nens del Club Tennis Reus Monterols, confinat per un positiu en coronavirus

Les activitats d'estiu continuaran obertes

El Club Tennis Reus Monterols ha informat que un nen del grup de competició de tenis ha donat positiu en Covid-19. D'aquesta manera, els nens i nenes del seu grup d'entrenament i convivència han hagut de ser confinats preventivament, seguint el protocol establert pel Servei d'Urgències i Vigilància Epidemiològic de Catalunya (SUVEC). 

Des del club esportiu apunten que el cas de coronavirus s'ha de considerar, a hores d'ara, «un cas aïllat». Per aquesta raó, en un comunicat han informat que les activitats d'estiu del club continuaran obertes, seguint les mesures de seguretat i higiene establertes.

Dos brots de coronavirus al Camp de Tarragona

El Departament de Salut va confirmar, la setmana passada, l'existència de dos brots de coronavirus al Camp de Tarragona. El primer es va detectar a Tarragona ciutat, el passat dimecres, amb 5 persones que havien donat positiu. Dos dies després, s'hi van sumar dos positius més, elevant a 7 el nombre total de persones afectades en aquest brot. A més, s'està fent el seguiment a 34 persones.

Pel que fa al segon brot, Salut el va comunicar divendres, 10 de juliol, amb tres positius als municipis veïns de la Secuita i Perafort. Es tracta de persones del mateix entorn social i familiar, i s'està fent el seguiment a 45 contactes propers als contagiats.

A les Terres de l'Ebre també s'han confirmat dos brots de coronavirus més, així que la demarcació de Tarragona en suma un total de quatre. Es tracta d'un brot al municipi d'Alcanar, amb 4 positius. En un inici, es van aïllar una trentena de persones preventivament que havien participat en una festa particular, però Salut ja va confirmar que de les 34 persones aïllades, només una va donar positiu en Covid-19

L'altre brot es va originar en un claustre de professors al municipi del Perelló, amb un total de 9 persones que han donat positiu en el test, les quals viuen en diferents localitats. En tots els casos dels brots a les Terres de l'Ebre es tracta de persones amb simptomatologia lleu, en aïllament i en seguiment domiciliari.


Comentaris