Una nena de 8 anys atropellada a Reus per un cotxe dels Mossos d'Esquadra, en estat menys greu

L'incident ha succeït aquest migdia de dijous a l'avinguda Marià Fortuny de la capital del Baix Camp | Està sent operada d'urgència a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona
Els Mossos d'Esquadra han atropellat una nena a Reus | Laia Solanellas

 

Greu incident el succeït aquest migdia de dijous, 3 d'octubre a Reus. Una nena de 8 anys ha estat atropellada per un vehicle dels Mossos d'Esquadra que circulava amb les llums d'emergència posades, però no anava amb el senyal acústic, segons apunten alguns testimonis. L'incident ha succeït a l'avinguda Marià Fortuny de la capital del Baix Camp, a les portes de l'Escola Arce del municipi.

 

De resultes de l'incident, segons ha pogut saber TarragonaDigital i ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la nena, d'origen xinès,  ha estat traslladada per l'ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Reus amb un pronòstic menys greu i, aparentment, amb cops i rascades. Un cop al centre mèdic reusenc, però, ha estat evacuada fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona on està essent operada d'urgència per un coàgul al cap. 

 

La nena creuava amb el semàfor en verd

El servei d'emergències ha rebut l'alerta quan passaven minuts de tres quarts de tres de la tarda. La nena, segons ha pogut saber aquest mitjà, travessava l'avinguda amb el seu patinet quan el semàfor estava en verd.  En aquest moment, el vehicle dels Mossos circulava ràpidament pel carrer i ha envestit la menor. Segons apunten testimonis al lloc dels fets, el cotxe només portava senyals lluminosos, però des de la policia catalana indiquen que hi havien les sirenes posades amb el senyal acústic, ja que es dirigien a una emergència.

 

Segons testimonis que han vist els fets, el cop més fort se l'ha endut el patinet, el qual ha acabat doblegat. El cop al cap i el posterior coàgul al cervell ha estat causa del fort cop de la caiguda. 

 

Els agents dels Mossos, preocupats per l'estat de la nena

Després del greu incident viscut aquest migdia a la ciutat de Reus, els agents dels Mossos d'Esquadra involucrats en l'accident han anat fins al centre mèdic tarragoní, preocupats per l'estat de la nena i en tot moment estan pendents de la seva evolució.