Reus homenatja els seus difunts amb motiu de Tots Sants

La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i d'altres membres de la corporació municipal han fet la tradicional ofrena floral al panteó dels fills il·lustres
Imatge de l'ofrena floral al panteó dels fills il·lustres de Reus | Cedida

 

 

La vicealcaldessa de Reus i alcaldessa en funcions, Noemí Llauradó, al costat de la responsable dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, Montserrat Flores, i d’altres membres de la corporació municipal, han participat avui divendres, 1 de novembre, en el tradicional acte d’homenatge a totes les persones enterrades al Cementiri General de la ciutat, amb motiu de Tots Sants.

 

Els representants municipals han fet una ofrena floral al panteó dels fills il·lustres. Precisament, els fills il·lustres i adoptats enterrats a la capital del Baix Camp són Ceferí Olivé, Romà Perpinyà i Albert Vilalta, al panteó dels fills il·lustres; i Joan Rebull, Antoni Pedrol Rius, Carles Martí Massagué, Josep Andreu Abelló, Joan Busquets Crusat i Josep Laporte.

 

Bus gratuït fins al cementiri

El consistori reusenc, a través dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, ha posat a punt el cementiri per oferir als ciutadans diverses facilitats de cara a la seva visita. Conjuntament amb Reus Transport, la Guàrdia Urbana i d’altres departaments de l’Ajuntament, s’han posat en marxa —fins demà, 2 de novembre— diversos serveis especials coincidint amb la festivitat, com ara l’autobús gratuït fins a les instal·lacions.

 

Avui divendres, les portes del cementiri seran obertes fins a les 19.00 hores i, demà dissabte, 2 de novembre, el Cementiri General obrirà de 9.00 hores a 19.00 hores, de manera ininterrompuda.