GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

La regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre passaran dilluns a la fase 3

Noemí Llauradó i Isaac Sanromà organitzen un ‘Esmorzar Cambra’ sobre ocupació

Se celebrarà el pròxim dilluns 25 de febrer a la Cambra de Comerç de Reus
Imatge d'arxiu d'un acte a la Cambra de Comerç de Reus. | Cambra de Comerç de Reus.

 

La Cambra de Comerç de Reus ha convocat una nova edició dels 'Esmorzars Cambra' que organitza regularment l’ens cameral reusenc per tal d’analitzar diverses qüestions d’actualitat. En aquesta ocasió, la cita és el pròxim dilluns 25 de febrer a partir de les 8.45 h del matí a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus, al C/ Boule, 2.

 

Noemí Llauradó, una de les convocants de l’acte

La jornada porta per títol ‘Les oportunitats de la formació professional’ i anirà a càrrec del Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós i de la Directora General del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Antònia Grau.

 

La invitació a l’acte enviada des de la Cambra de Comerç de Reus ve signada pel President de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà i la Diputada i membre de la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament, Noemí Llauradó. Llauradó, és també primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Reus i candidata a l’alcaldia de la ciutat per Esquerra Republicana de Catalunya a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

 

Esmorzars Cambra, temes d’interès tècnic per als associats i públic en general

Els Esmorzars Cambra, organitzats des de la Cambra de Comerç de Reus, es venen fent des de fa temps amb certa periodicitat. Fins ara, havien estat enfocats a temes de caràcter tècnic per tal de millorar la productivitat empresarial o donar informació de servei sobre qüestions d’interès per a les empreses. El perfil dels ponents també ha estat sempre tècnic i vinculat directament a la matèria objecte de cadascun dels esmorzars.

 

Així, a tall d’exemple, des de l’any 2016 s’han anat fent ‘Esmorzars Cambra’ amb qüestions com la figura del Compliance Officer, Normativa ADR vinculada a les Mercaderies Perilloses, Commerce 360 i valor afegit al TPV, Novetats Fiscals 2017 i oportunitats de negoci a Hong Kong, Com vendre més i millor o Tràmits amb la Generalitat que pot realitzar la Cambra de Comerç i Certificats Digitals que es poden emetre des de l’ens cameral.

 

El de dilluns vinent, serà, doncs el primer ‘Esmorzar Cambra’ convocat conjuntament pel president Sanromà de la mà d’un destacat membre de la política local reusenca. L’acte és gratuït i per confirmar l'assistència es pot fer a través del correu reus@cambrareus.org.

 

Imatge del cartell de l'esmorzar 'Les oportunitats de la formació professional'. | cedida