Reus obre un nou accés al centre de la ciutat des del carrer del Roser

El canvi, expliquen des del consistori, ve motivat per les obres de remodelació de la plaça de la Puríssima Sang

Des del departament de Mobilitat i Circulació de l’Ajuntament de Reus s’ha posat en funcionament una reordenació viària a la Riera de Miró, entre els carrers del Roser i Camí de Valls, tot obrint, precisament, un nou accés al centre de la ciutat des del carrer del Roser, que esdevé la continuació de la carretera C-14z, al nord-est de la capital del Baix Camp.

El canvi, motivat per la remodelació a la Puríssima Sang

El canvi, expliquen des del consistori, «ve motivat per les obres de remodelació de la plaça de la Puríssima Sang» que, durant els últims temps, han comportat talls de circulació al carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró. Ara, els vehicles que circulin des de la plaça d’Antoni de Villarroel a la plaça de Pompeu Fabra podran girar a l’esquerra al carrer del Roser, en direcció a la plaça de Catalunya, «gràcies al desdoblament en dos carrils de pujada», apunten des de Mobilitat.

Detall de les actuals senyalitzacions viàries
Detall de les actuals senyalitzacions viàries | Ajuntament de Reus

 

Amb les obres, que comporten el moviment de diversos semàfors de la zona, s’ha aprofitat per substituir les antigues òptiques per llums amb tecnologia led i, alhora, per incorporar dispositius sonors per a les persones invidents. El canvi, sostenen des de l’Ajuntament, és projectat amb motiu de les obres, però la voluntat del govern municipal és poder mantenir-lo posteriorment.

La finalització de les obres està prevista per al 29 de març

El pas de vianants de la cruïlla, per la seva part, se suprimeix per la part sud i quedarà eliminat, i les diferents instàncies de l’obra, segons les previsions, finalitzaran el pròxim 29 de març de 2019.