El nou aparcament alternatiu del Velòdrom de Reus ja està llest

L'aparcament és gratuït i ja s'ha habilitat la zona, també han començat les obres del de Sor Lluïsa Estivill
Imatge de l'aparcament alternatiu que s'ha habilitat al Velòdrom | TarragonaDigital.com
 

Ja han finalitzat les obres de condicionament del solar i s'han habilitat 68 places d'aparcament, a la zona del Velòdrom, que ja han entrat en servei. El nou equipament s'ha obert al carrer del Ball de Diables. Aquesta obertura significa una ampliació en l'oferta d'aparcaments gratuïts a la ciutat de Reus. D'altra banda, també s'han iniciat els treballs al carrer de Sor Lluïsa Estivill.

Els treballs de condicionament de la nova zona d'aparcament del Velòdrom han consistit, bàsicament, en l'anivellament del terreny i la construcció d'un gual d'accés a través del carrer del Ball de Diables. El nou solar d'aparcament té l'objectiu de posar a disposició dels veïns noves places d'aparcament i, alhora, oferir aparcaments alternatius a les persones que visiten Reus.

Més obres a la ciutat de Reus

Aquesta setmana, l'Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs previs a les obres de condicionament del solar del carrer de Sor Lluïsa Estivill. En aquest cas, l'objectiu és habilitar 50 noves places d'aparcament alternatiu. Els treballs més feixucs s'iniciaran a partir de la setmana que ve. Aquest nou equipament també pretén millorar les opcions d'aparcament pels veïns de la zona. 

Finalment, l'Ajuntament de Reus també informa que les obres de condicionament d'un solar a l'avinguda Països Catalans està avançant a bon ritme. Aquest solar també es convertirà en una zona d'aparcament gratuït i tindrà una capacitat per a uns 275 vehicles. Aquest nou aparcament pretén ampliar la zona d'aparcament tant pels residents com els visitats que entrin a Reus per aquesta zona. L'aparcament està situat, en concret, a prop de l'entrada de Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms.

També et pot interessar: 

"El reusenc que va fotografiar l'altra cara de la Guerra del Rif" "ÚLTIMA HORA: L'Ajuntament de Reus ja ha tret la pancarta dels presos"