Nou aparcament gratuït del carrer Falset de Reus

Reus incorpora 21 places d'aparcament gratuït al carrer Falset per afavorir la mobilitat a la ciutat

Amb aquestes obres s'amplia fins a 820 les places gratuïtes a la ciutat

El nombre de places d'aparcament gratuït a Reus augmenta fins a 820. L'ajuntament de la capital del Baix Camp ha finalitzat les obres de condicionament del nou aparcament gratuït del carrer Falset, on s'han instal·lat 21 noves places d'aparcament per als veïns del barri o per aquells qui visitin la ciutat.

Amb la premissa de facilitar la mobilitat pròxima a l'aparcament, així com al centre de la ciutat, el nou espai ha de complir amb un doble objectiu, el de.«donar resposta a les necessitats de places d’estacionament dels veïns de l’entorn, i oferir pàrquings alternatius a les persones que visiten Reus», tal com s'expressa des de l'Ajuntament de Reus.

820 places per aparcar gratuïtament

D'aquesta manera, Reus amplia les seves zones d'aparcament gratuït, que sumen en total 820 places, incloent-hi 275 places a l’avinguda dels Països Catalans, 50 places al carrer de Sor Lluïsa Estivill, 24 places al raval de Sol i Vista, 42 places al carrer de Roger de Llúria, 68 places a la plaça del Velòdrom, 140 places amb dos aparcaments al barri Gaudí, i 200 places més davant l’institut Pi del Burgar.

Les obres al carrer Falset van començar el passat mes de juliol i es van donar per acabades la setmana passada. En total, les obres han tingut un cost final de 27.124 euros i ha constat de diverses fases, com la pavimentació, asfaltat i pintura del terreny.

També s'ha construït una vorada per desplaçar tres metres la zona d’aparcament de vehicles de les façanes dels habitatges, i uns embornals per a l’evacuació d’aigües.


Comentaris