Imatge de la recepció de les consultes externes del nou CMQ de Reus

El nou Centre MQ de Reus obrirà el pròxim dilluns, 11 de gener

El centre estarà plenament operatiu la primera quinzena de febrer

El nou Centre Mèdic Quirúrgic Reus obrirà finalment les portes el pròxim dilluns, 11 de gener. El centre mèdic ubicat a les dependències de l'antic Hospital de Reus iniciarà dilluns l'activitat de les consultes externes i de les proves digestives. Posteriorment, el dia 25 de gener, entraran en funcionament les noves urgències. La resta de serveis aniran obrint progressivament, i està previst que la primera quinzena de febrer el centre estigui plenament operatiu. 

Després de diversos endarreriments, el CMQ de Reus obrirà les portes la setmana que ve, amb l'activitat distribuïda entre les instal·lacions de l'antic Hospital i l'edifici del carrer Gaudí. A les noves instal·lacions de l'antic Hospital, amb una superfície de sis plantes d'uns 400 metres quadrats cadascuna, hi haurà tota l'activitat ambulatòria: 5 boxs d'urgències, hospital de dia per a atencions greus i de llarga assistència, 25 consultes externes, una unitat d'exploracions complementàries i radiologia, l'àrea de proves digestives i l'àrea de cirurgia sense hospitalització. Per la seva banda, a l'edifici del carrer Gaudí s'hi concentrarà tota l'activitat quirúrgica i l'hospitalització, així com una part de consultes externes. 

Més de 2.000 pacients al dia

Actualment el CMQ compta amb 160 professionals contractats, 230 metges i metgesses consultors, efectua més de 100.000 visites l'any i atén unes 26.000 urgències. Des del centre mèdic calculen que més de 2.000 persones  passaran diàriament pel nou centre.