GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Nou cicle d'activitats 'Fem Rusc' al Mas Pintat de Reus

La iniciativa familiar neix com un programa que conté art, literatura i jocs de taula i està destinada a infants entre 4 i 9 anys
Nou cicle d'activitats 'Fem Rusc' al Mas Pintat de Reus | Ajuntament de Reus

 

 

En el marc de la posada en marxa del segon quadrimestre d'activitats familiars al Mas Pintat, la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, M. Dolors Sardà, juntament amb la directora del centre, Rosa Martí, han presentat el nou cicle d'activitats 'Fem Rusc'.

 

La iniciativa neix com un espai on les famílies poden compartir una estona lúdica envoltada d'art, literatura i contes i jocs de taula; un programa que obre un nou ventall d'edats que fins ara no s'havia contemplat a Mas Pintat, on hi podran participar infants entre els 4 i els 9 anys.

 

D'aquesta manera, 'Fem Rusc' es durà a terme cada dimecres de 17.30 a 19.00 h, alternant tres propostes diferents: Art en família, que es realitzarà el 6 de febrer, el 29 de maig i el 13 de novembre; Literatura i contes, que es realitzarà el 27 de febrer, 24 d'abril, 16 d'octubre i 18 de desembre; Jocs de taula, que es realitzarà el 20 de març, el 2 d'octubre i l'11 de desembre.

 

Rosa Martí i M. Dolors Sardà en la presentació de 'Fem Rusc'  | Ajuntament de Reus

 

Les noves propostes de 'Fem Rusc'

L'espai Art en família, s'ha programat perquè nenes i nens modelin, dissenyin, pintin i dibuixin amb tot tipus de materials; una aposta per fer volar la imaginació i despertar la creativitat d'una manera lúdica i en família. La proposta anirà a càrrec de Carolina Escoda, mestra i artista, amb un ampli bagatge en la formació en les arts plàstiques als diversos centres educatius de la ciutat.

 

Literatura i contes ofereix un espai de biblioteca on despertar el gust per la lectura i  gaudir d'un contacontes; una proposta que anirà acompanyada de la possibilitat de fer préstecs i reserves de documents, consultar el catàleg i fer-se el carnet de la Biblioteca. Una proposta de la Biblioteca Central Xavier Amorós i el Servei Municipal de Biblioteques per fomentar la pràctica de la lectura al servei de la ciutat.

 

Finalment, als Jocs de taula, petits i adults gaudiran de jocs d’arreu del món, cooperatius, competitius, d’equip i individuals, jocs curosament escollits perquè tothom es diverteixi al voltant d’una taula, sense pantalles, ni bateries, ni wifi. De la mà de LU2 Experts en jocs de taula, que difonen el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius.

 

Nou cicle d'activitats 'Fem Rusc' al Mas Pintat de Reus | Ajuntament de Reus