Comença la demolició de tres blocs de la plaça de la Sang de Reus per construir-hi un hotel

L'objectiu del projecte és edificar un establiment per tal d'ampliar l'oferta actual de la capital de Baix Camp
S'han iniciat les obres per enderrocar els tres blocs de la plaça de la Puríssima Sang | Jordi Olària

 

Ja s'han iniciat les obres per enderrocar els tres blocs de la plaça de la Puríssima Sang de Reus. L'objectiu del projecte és construir-hi un hotel. De moment, s'hi ha col·locat unes valles que rodegen tot el perímetre per tal de protegir l'espai.

 

Així doncs, un grup d'operaris ajudats de maquinària porten treballant, des de fa uns dies, sobre la part superior dels números 9-11-13-15. Aquestes intervencions han obligat, en determinats moments, a desviar el trànsit rodat de la zona de davant de l'església. La intenció final és construir un hotel amb gran capacitat i que connectaria amb la Riera Miró. 

 

El nou hotel de quatre estrelles al centre de Reus

D'altra banda, un cop finalitzin les obres de demolició dels tres blocs, el grup Hotel Centre Reus vol construir un nou hotel de quatre estrelles que ampliarà l'oferta actual del municipi que, en els últims anys, ha augmentat notòriament. 

 

Tot i els avenços de les obres, el projecte de l'hotel encara no és segur al cent per cent. Però, en el cas que s'acabi duent a terme, a hores d'ara s'han previst construir un total de 60 habitacions. 

 

Un cop finalitzin les obres, el grup Hotel Centre Reus vol construir un nou hotel de quatre estrelles | Jordi Olària

 

Les obres coincideixen amb les de l'Hotel del Pallol

A pocs metres de la plaça Puríssima de la Sang també s'ha previst que es construeixi un altre hotel. Es tracta de l'Hotel del Pallol, situat a la plaça Evarist Fàbregas, un projecte que porta molts anys parat i que ha anat canviant de mans. Tot i això, es van tornar a activar les obres, ja fa alguns mesos, per acabar amb l'enderrocament dels blocs que havien evitat l'edificació de l'establiment.

 

Actualment, els treballs d'aquest hotel es troben en una situació molt avançada. L'Hotel del Pallol contempla, segons el projecte inicial presentat fa un any i mig, la posada en marxa d'un establiment amb 83 habitacions i un restaurant. 

 

Altres obertures d'hotels a Reus

Les obertures més recents que s'han produït al municipi de Reus en els darrers anys en el sector hoteler són les del Brea's Hotel, situat a l'avinguda Tarragona, i l'Hotel Reus Park, al barri de Mas Iglesias. Per tant, si sumem tant l'històric Hotel Gaudí com l'Hotel NH i els establiments restants, fan que l'actual oferta sigui d'unes 800 places en total.