GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vitxeta, la geganta 'presumida' de Reus, estrena pentinat per Corpus i Sant Pere

La geganta de Reus ha deixat enrere el monyo i opta per un mig recollit amb la cabellera solta
La geganta la Vitxeta estrena pentinat enguany per Sant Pere | Laia Solanellas

 

La geganta la Vitxeta, la més presumida dels Gegants de Reus, enguany per la Festa Major de Sant Pere estrena pentinat. La Vitxeta ha sortit de la perruqueria amb una imatge renovada i com feia temps que no es veia, amb la cabellera solta sense estar recollida. Les opinions entre la ciutadania sobre el nou pentinat són molt diverses i és que la Vitxeta ha deixat els ganxos dels cabells per portar un mig recollit i part del cabell solt i amb ondulacions.

 

ENQUESTA: Quin és el millor moment de la Festa Major de Sant Pere a Reus? Vota!

 

  

 

 

La Vitxeta ha optat per un mig recollit i mitja cabellera solta | Laia Solanellas

 

Avui, dijous 20 de juny, amb motiu de la festivitat de Corpus ha estat el moment d'estrena del nou pentinat de la Vitxeta. Aquest canvi és poc habitual tenint en compte les innumerables transformacions tant de vestuari com de pentinat que ha fet la geganta de Reus, i és que majoritàriament la Vitxeta sempre ha portat el cabell recollit. Fa dos anys ja va canviar el vestit i va optar per tonalitats blavoses deixant enrere el vestit de color rosa. Per tant, és cert que la Vitxeta s'ha convertit en una de les gegantes més singulars de Reus que al llarg de la història ha canviat sovint d'indumentària.

 

La Vitxeta és la geganta més 'presumida' del Seguici Festiu de Reus | Laia Solanellas

 

Quan la Vitxeta marcava la moda de les noies de Reus

Segons els documents històrics la geganta la Vitxeta va ser un referent de la moda d'època durant molts anys. La Vitxeta duia els elements 'de moda' del moment i es convertia en un model estilístic per les noies reusenques. El pentinat, el vestit i els complements l'han convertit en la geganta presumida del Seguici Festiu de Reus i cada canvi que realitza segueix provocant polèmica entre la ciutadania.

 

La Vitxeta ha portat permanents exuberants, recollits ben complexos i vestits roses, grocs, verds, blaus i d'infinitats de colors. En una ocasió va canviar el tradicional vano —sempre combinat amb la indumentària— per una bossa de mà, un gest que a gran part de la ciutadania no va agradar. Enguany ha optat per un nou pentinat més lleuger i que li dóna moviment a cada gir.