GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Es posen en servei els tres nous aparcaments alternatius de Reus

Després de les obres dels nous aparcaments, l'oferta augmenta fins a 460 places als barris Sol i Vista i al carrer de Sor Lluïsa Estivill
Ja s'ha posat en servei la nova zona d'aparcament al carrer de Sor Lluïsa Estivill | Cedida
 

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de construcció les tres noves zones d'aparcament alternatiu de la ciutat i ja s'han posat en funcionament. Així doncs, després de les obres de condicionament, el barri de Sol i Vista i el carrer de Sor Lluïsa Estivill ja disposen d'aquestes noves places d'aparcament gratuïtes, es tracta d'un total de 116 places, més concretament, 66 al barri de Sol i Vista —24 al raval Sol i Vista i 42 al carrer Roger de Llúria— i 50 places més al carrer de Sor Lluïsa Estivill.

 

Les obres de condicionament de les tres zones es van adjudicar a l'empresa Eiffage Infraestructures, SAU amb un pressupost total de 75.625 euros.

 

Actualment, l'aparcament del carrer de Sor Lluïsa Estivill està tancat per un mur que, segons informa l'Ajuntament, en breus s'enderrocarà amb unes obres complementàries que permetran millorar la visibilitat des del carrer i n'augmentaran la seguretat.

 

Més places de pàrquing per als veïns de Reus

Les dues zones d'aparcament del barri de Sol i Vista i el carrer de Sor Lluïsa Estivill se sumen a l'oferta que l'Ajuntament de Reus ha habilitat en diferents punts de la ciutat en els últims mesos. D'una banda, a principis d'aquest mes d'abril es van habilitar 275 places a l'avinguda dels Països Catalans, i per l'altra, a finals del mes de març, a la plaça del Velòdrom van entrar en funcionament 68 noves places. A ambdues zones les places són gratuïtes. 

 

L'objectiu de la construcció d'aquestes zones d'aparcament és respondre a les queixes manifestades pels veïns de la zona per la manca de places d'estacionament i, al mateix temps, oferir pàrquings alternatius a les persones que visiten la ciutat de Reus. 

 

També et pot interessar: