GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Instal·len nous elements a l''skatepark' de Reus mentre no es construeix el nou

Es col·locaran cinc noves peces de joc a la zona vella d'esports de lliscament
El nou skatepark de Reus se situaria al costat de l'actual | Joel Reche.

 

 

Les primeres passes pel nou 'skatepark' de Reus, sembla que comencen a veure la llum al parc dels Capellans. Com avançàvem a TarragonaDigital fa un mes, una de les primeres intervencions per portar a cap el nou 'skatepark' era la instal·lació de nous elements de joc a l'antic parc de lliscament. Des de l'Ajuntament han anunciat que seran un total de cinc peces de joc les que s'instal·laran al vell 'skatepark'.

 

Primers passos del projecte d'un nou 'skatepark'

Fa més d'un any ja es van retirar diversos elements de joc de l'antic 'skatepark', ja que es trobaven en mal estat causat pel pas del temps. A finals del mes de febrer es va presentar un nou projecte d'skatepark' a la ciutat i avui, 14 de març, l'Ajuntament de Reus ha comunicat que pròximament s'instal·laran cinc nous objectes de joc pels esports de lliscament, concretament un quarter, un combi flybox bank, un planter inclinat, un rail funbox i un rail funbox disaster.

 

L'skatepark de Reus, amb algunes de les peces de joc tretes | Jordi Olària

 

Cinc elements de joc per substituir als vells

El projecte d''skatepark' havia estat molt reivindicat pel col·lectiu d'skaters de Reus que fa anys que demanaven una millora en les instal·lacions de la zona d'esports de lliscament. Finalment, i després de moltes reunions el consistori i el col·lectiu van arribar a un acord i es va redactar el projecte d'un nou parc d'esports de lliscaments a Reus. Fonts municipals van anunciar que el nou parc estaria llest en el període d'un any.

 

Els primers passos es començaran a realitzar de seguida, amb l'objectiu de donar cobertura a aquesta mena d'esports llisament mentre no s'inicien les obres del nou 'skatepark'. L'Ajuntament de Reus ha adjudicat a l'empresa iPlay Urban Design SL, per un pressupost total de 18.145,20 euros, l'adquisició dels cinc nous elements de joc.

 

Els presidents de la Federació Catalana i Espanyola de patinatge, amb l'alcalde i el regidor d'esports presentant la proposta | Laia Riba

 

El nou skatepark inclourà el vell

Amb el suport i l'ajuda de les Federacions de Patinatge tant catalana com espanyola, es va redactar un projecte en el qual el personal qualificat de les federacions dissenyarà un nou espai de skatepark que inclouria l'actual. Aquest espai se situaria al Parc dels Capellans, al costat de l'actual emplaçament amb l'objectiu d'integrar el ja existent skatepark al nou.

 

També et pot interessar: