Arriba a Reus una nova edició de Tot Nuvis, la fira de referència en el sector de les bodes

La 27a fira de nuvis i celebracions se celebrarà a firaReus del 15 al 17 de novembre

Un any més firaReus ho té tot a punt per acollir Tot Nuvis, una de les fires nupcials de referència a Catalunya, que obrirà les portes el divendres 15 de novembre a les 17,00 h amb un centenar d'expositors del món de les celebracions, on els assistents trobaran tot el que necessiten per gaudir d'un dia únic i d'allò més especial, de la mà dels millors professionals del sector.

 

Els assistents es podran assessorar en els diferents estands que donaran a conèixer les seves ofertes en relació amb el sector durant els tres dies. Hi trobaran expositors de restauració, fotografia i vídeo de boda, vestits i complements, música i animació, "wedding planners", joies, agències de viatge, restaurants, fotografia, vídeo i assessorament en protocol.

  

Tot Nuvis és la fira nupcial de referència al territori. | Àngel Ullate
 

Una fira que dona resposta a tota mena de celebracions i que obre camí a les noves tecnologies

Durant els dies de la mostra també es podrà gaudir de les famoses i innovadores desfilades en format reduït de diferents firmes, aquest any com a novetat es tornen a incorporar en el programa les desfilades de vestits de comunió. Amb aquestes desfilades es pretén recuperar la idea del saló com un espai on trobar solucions i respostes per a tota classe de celebracions, com batejos i comunions, no només bodes.

  

Amb un cartell renovat amb una icona «d'ubicació», aquest any la fira es dirigeix als públics més tecnològics per transmetre que a Tot Nuvis s'hi pot trobar tot el que un necessita i totes les tendències més avantguardistes per celebrar un moment tan màgic i inoblidable.

Les desfilades de moda tenen un paper molt rellevant a la fira Tot Nuvis. | Àngel Ullate
 

Es manté el format innovador de les desfilades, a causa de l'èxit de l'edició anterior

Aquesta 27a edició continuarà oferint les seves innovadores desfilades privades a càrrec de l'empresa Magda Simó Models. Amb una durada aproximada de 30 minuts i un aforament per a 170 persones, la passarel·la serà l'espai idoni per conèixer les tendències de vestuari de les principals firmes que assisteixen a l'esdeveniment.

  

L'any passat es va engegar un nou format innovador per a dur a terme les desfilades. L'aposta va ser reduir l'aforament, a 170 persones, amb l'objectiu que aquestes fossin més pròximes i els assistents poguessin veure de prop els últims models i tendències en moda nupcial. Facilitant així, l'intercanvi directe d'impressions entre assistents i responsables de les marques.

En total, la fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m² d'exposició, desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d'altres. L'horari serà: el divendres 15 de novembre, de 17,00 a 21,00 h i el dissabte 16 i diumenge 17 de novembre, d'11,00 a 21,00 h. Sens dubte un acte que t'ajudarà a dissenyar la teva pròpia boda o esdeveniment al teu gust.

  

Els assistents trobaran tot el que necessiten per organitzar aquest dia tan especial als estands de la fira Tot Nuvis | Àngel Ullate
 

Participa en el sorteig de 5 entrades dobles per anar a Tot Nuvis 2019!

TarragonaDigital sorteja 5 entrades individuals perquè pugueu gaudir de la fira Tot Nuvis i les seves desfilades, del 15 al 17 de novembre. Fins al pròxim dia 13 de novembre, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer like al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a la persona que vols que t'acompanyi.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

Teniu temps per a participar fins al 13 de novembre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

Programa de desfilades Tot Nuvis 2019

Dissabte 16 de novembre

Tarda

— 17,00 h Raquel Núvies

— 18,00 h Madonna Moda Festa

— 19,00 h Pujol Vilà Nuvi

— 20,00 h Antonia Pinilla Núvia

  

Diumenge 17 de novembre

Matí

— 12,00 h Rami Novell Comunió

— 13,00 h Antonia Pinilla Comunió

Tarda

— 17,00 h Rami Novell Núvia i Festa

— 18,00 h Beautiful Bride + Pizarro

— 19,00 h Casa Pujol Nuvi

— 20,00 h Martina Sposa Núvia i Festa


Comentaris