Imatge de la nova parada de l'L60, ubicada a l'avinguda de Salou amb el carrer de Mercè Rodoreda

L'avinguda de Salou de Reus estrena una nova parada d'autobús de la L60

Les línies 10 i 11 canvien el final de línia a la parada Flix 2 al carrer dels Pirineus

L'avinguda de Salou ha estrenat una nova parada d'autobús de la línia L60. La companyia municipal d'autobusos, Reus Transport, ha culminat els treballs per crear aquesta nova parada, ubicada a l'avinguda de Salou a prop de la cruïlla amb el carrer de Mercè Rodoreda. Aquesta parada es troba entre les d'Urbanització Mercader i Maria Aurèlia Capmany. 

La nova parada de l'L60 està situada al costat d'un pas de vianants, la qual cosa reforça la seguretat dels usuaris i, a més, aproxima l'L60 als veïns del barri Fortuny. La parada té una andana de  plataforma per facilitar l'accés sense esglaons a l'autobús, igual que les altres parades de la línia, així com bancs i papereres.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La construcció d'aquesta nova parada forma part de l'acord que Reus Transport ha assolit amb els representants dels veïns dels barris Fortuny i Montserrat, d'implantar diversos canvis en les parades del bus urbà per adaptar el servei a les demandes dels usuaris.

Canvis a les línies 10 i 11

Així doncs, les línies 10 i 11 fan el final de línia a la parada Flix 2, situada al carrer dels Pirineus, al barri Montserrat, i no al carrer Montsant com fins ara. En aquesta parada de final de línia és on els vehicles fan la regulació de temps, i el canvi permet donar resposta a la demanda dels veïns. El canvi comporta que la parada Montsant sigui la primera parada del recorregut de les línies 10 i 11, i només per pujada de viatgers.