El nou acord permetrà al barri obrir-se cap a la resta de la ciutat

L'Associació de Veïns del Barri Gaudí amplia la seva seu social

Es tracta d'un mòdul prefabricat de 115 metres quadrats de superfície|Les entitats adherides al centre podran desenvolupar les seves activitats

L' Associació de Veïns del Barri Gaudí de Reus millora les seves instal·lacions. La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles i la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri Gaudí, Mar Escoda, han signat un nou acord per a la instal·lació d'un mòdul prefabricat al carrer Terol, 1, que servirà com a nova seu social.


La signatura ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions, per fer una avaluació de l'estat d'aquestes, que ha comptat amb l'acompanyament del regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny.


L'Associació de Veïns del Barri Gaudí fa anys que reivindica una millora de l'espai que disposen, per realitzar les diverses activitats de les entitats que s'integren dins l'associació. Aquestes són el Club esportiu del Barri Gaudí, la Colla Gegantera del Barri, els Amics del Barri Gaudí així com la futura Societat Gastronòmica del Barri Gaudí.

Obrir el barri a la ciutat

Amb la cessió d'aquest nou espai, les diferents entitats podran celebrar les seves activitats, normalment als caps de setmana, instal·lant el material del qual disposen.


Tot un nou ventall de possibilitats per a l'associació, segons declaren des de l'Ajuntament de Reus, amb unes activitats que «impliquen la convivència i l'esperit conjunt de treball en el barri i amb la ciutat». Un dels objectius principals és el de donar a conèixer la vida del barri i el seu teixit associatiu.


La Regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, apunta que «el Barri Gaudí té unes possibilitats culturals i de relació amb l'entorn. La cessió d'aquest espai a l'associació de veïns i a les entitats vinculades al barri, contribuirà a millorar la vida social i cultural de la zona i a la seva obertura a la resta de la ciutat».


La presidenta de l'Associació de Veïns, Mar Escoda, apunta en la mateixa línia que Caelles. «És un espai de relació i trobada en el que ens sentim molt identificats. Tenir un local propi ens dota d'unes possibilitats de treball que enfortiran sens dubte a la nostra associació i a totes les entitats vinculades», opina la presidenta sobre la nova seu social.


El mòdul té una superfície de 115 metres quadrats, que estan distribuïts amb dues sales diàfanes a més d'un espai exterior que són els jardins del Mas Carandell que permetran trobades comunitàries.


Comentaris