GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Noves afectacions al trànsit per l'inici de la segona fase d'obres a la plaça de la Sang

El gruix del trànsit es desviarà del raval de Sant Pere pel carrer Batan i només es permetrà l'accés a veïns i a l'aparcament del Pallol
Imatge virtual de com ha quedat la plaça de la Sang de Reus després de la primera fase de les obres | Ajuntament de Reus
 

Segons informa el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus, a partir d'aquest dimecres, 29 de maig, hi haurà algunes afectacions al trànsit. Les afectacions seran, principalment, al raval de Sant Pere i al carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró, amb motiu de l'inici de la segona fase de les obres de remodelació de la plaça de la Sang. El gruix del trànsit es desviarà del raval de Sant Pere pel carrer Batan i, únicament, es permetrà l'accés a veïns i a ciutadans que vulguin estacionar el seu vehicle al pàrquing del Pallol. A més, també es tallarà el trànsit al carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró. La Guàrdia Urbana instal·larà panells informatius amb les modificacions del trànsit i els talls corresponents a cada carrer.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Amb les obres de reurbanització la zona de la Sang passarà a ser pels vianants 

La segona fase de les obres consisteix en la reurbanització dels trams del raval del Pallol i la instal·lació del mobiliari urbà. Finalment, quan finalitzi aquesta segona fase s'obrirà la plaça al trànsit de vehicles. Després de les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang acabaran les obres de remodelació del Tomb de Raval. Amb aquestes obres, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per a vianants; el carreró de la Puríssima Sang es convertirà en un carrer a un sol nivell, també amb prioritat pels vianants: i, finalment, el carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró amplia les seves voreres eliminant tot l'aparcament que hi havia al carrer. 

 

L'execució de les obres té un pressupost d'adjudicació de 492.008,02 euros, amb IVA inclòs, i va a càrrec de l'empresa auxiliar de Firmes y Carreteras S.A. Les obres van començar a finals del 2018 i es té previst que tinguin una durada de sis mesos. El passat dimecres, 15 de maig, l'Ajuntament de Reus va reobrir al trànsit la plaça de la Sang i el carrer d'Arnavat Vilaró, la circulació estava limitada als veïns de la zona i, amb l'inici de la segona fase, la via s'ha de tornar a tancar.