GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'estrenen dues noves exposicions a Cal Massó pel mes de febrer

La fotografia i l'escultura amb el vidre, protagonistes de les dues noves exposicions
Miguel Cabrerizo i Julieth Rodríguez estrenen exposició a Centre d'Art Cal Massó de Reus | Cedida

 

El Centre d’Art Cal Massó inaugura dues noves exposicions d’arts plàstiques, que s'inauguraran els dies 6 i 7 de febrer i es podran visitar durant tot el mes a les instal·lacions del centre. 

 

'WALKABOUT: a la recerca de l’espiritualitat', de Miguel Cabrerizo

La primera exposició porta el nom de 'WALKABOUT: a la recerca de l’espiritualitat’. El seu autor, Miguel Cabrerizo, exposa un total de 12 fotografies dels seus viatges. Amb l'exposició, Cabrerizo vol reflectir els valors de caminar sense una trajectòria definida, fer front als perills, trencar la quarta paret, bolcar-se amb els altres, trobar i sentir.

 

Aquesta exposició suposa el tret de sortida al cicle '12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges’. Com es pot deduir del nom es tracta d'un cicle de 12 exposicions en què en cada una d'elles s'exposaran 12 imatges, i els autors seran també 12 diferents. Això sí, seran tots fotògrafs locals i de la zona.

 

Amb l'objectiu de visibilitzar a creadors del territori a través de les seves imatges, Cal Massó ha informat que vol posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus, i arribar a nous públics no habituals al Centre d'Art i a la cultura.

 

‘TRENCAMENT’, de Julieth Rodríguez Soronellas

La Julieth és una noia de la Selva del Camp, estudiant de quart de carrera de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. En l'exposició amb el nom 'Trencament', exposarà vuit obres de vidre amb «mirades transparents com a base de creació». Amb aquestes obres, l'autora ha volgut 'trencar amb els anells de saturn', una metàfora que fa servir per explicar, segons la Julieth, que les limitacions ens les imposem nosaltres mateixos i si un vol créixer i seguir lluitant per aconseguir els seus objectius, cal comprometre’s a treballar intensament i de forma constant.

 

La tendència artística de la Julieth rep influències de molts pensadors filosòfics i autor crítics sobre el món, el sistema, la situació política i el poder.