Reus augmenta la prevenci贸 del coronavirus amb noves mesures

Les primeres es van prendre durant el dimecres
Reus pren m茅s mesures pel coronavirus | Redacci贸

 

L鈥橝juntament de Reus, despr茅s de les mesures explicades ahir per prevenir el coronavirus,  ha convocat aquest dijous, 12 de mar莽 una nova reuni贸 de la comissi贸 municipal de seguiment pel Covid-19, i ha acordat l鈥檃dopci贸 de noves mesures de prevenci贸. Totes les mesures adoptades per contenir la propagaci贸 del virus es poden consultar en aquest enlla莽. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en la reuni贸 de la comissi贸, ha pres la decisi贸 de constituir el Comit猫 d'Emerg猫ncies Municipals, que ser脿 convocat, per primer cop, aquesta tarda.

 

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

 

  

 

 

Les noves mesures de prevenci贸 del contagi del coronavirus que tenen a veure amb els edificis i equipaments municipals, s'ha decidit tancar les instal路lacions esportives municipals; els equipaments culturals i els museus de la ciutat; els equipaments tur铆stics, com el Gaud铆 Centre, el campanar i l'Estaci贸 Enol貌gica; i el Mercat d'Antiquaris i Brocanters es tanca de manera provisional. A m茅s, com s'ha decidit des del Govern de la Generalitat, es tancar脿 a partir de dem脿 les escoles bressol i els centres de formaci贸 municipals.

 

Tamb茅 s'han decidit noves mesures de protecci贸 de la ciutadania en oficines d'atenci贸 ciutadana. En aquest sentit hi haur脿 un refor莽 de l'atenci贸 telef貌nica a trav茅s del 010 i el 97701010 per evitar els despla莽aments a les oficines d'atenci贸 ciutadana, les quals, 煤nicament, atendran una persona per taula. Aix铆 mateix, es reprogramaran les cites pr猫vies ja concertades i s'habilita el registre d'entrada, que es podr脿 fer en totes les oficines d'atenci贸 i tamb茅 s'habilita el tr脿mit de sol路licitud general. 

M茅s not铆cies de la categoria Reus