Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

ATENCIÓ

El conductor kamikaze detingut a Cambrils denuncia vuit mossos per suposades lesions

URGENT

Almenys nou detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra l'independentisme

S'obrirà la circulació de vehicles a la plaça de la Sang de Reus

La remodelació de la plaça de la Sang està a punt d'acabar, només queden les tasques d'asfalt i pintura
Comencen les tasques d'asfalt de la raval del Pallol de Reus | Cedida

 

Les obres de la plaça de la Sang de Reus comencen arribar al seu fi i a partir d'aquest dijous, dia 4 de juliol, s'obrirà el trànsit a la circulació de vehicles en aquesta zona. Avui han començat les tasques d'asfalt de la raval del Pallol, aquest fet suposa la segona i última fase de les obres d'urbanització de la plaça de la Sang. L'Ajuntament de Reus preveu que avui ja es finalitzin els treballs de pavimentació i pintura i que per tant, demà ja estigui oberta la plaça.

 

Acaba la remodelació de la plaça de la Sang

La setmana passada aquest mitjà ja va avançar que l'obertura de la plaça de la Sang de Reus era imminent, i avui s'ha donat a conèixer que les últimes tasques de les obres estan a punt de finalitzar, demà aquesta plaça tornarà a estar operativa però amb una nova cara. Aquestes obres han consistit a convertir en zona de vianants la plaça, adaptar el carreró de la Puríssima Sang a un sol nivell i amb prioritat pels vianants i ampliar les voreres i suprimir l'aparcament del carrer d'Arnavat i Vilaró.

 

Tram del raval i, a l'esquerra, carrer d'Arnavat i Vilaró | Jordi Olària Gras

 

Semàfors intel·ligents regularan el trànsit

A més la circulació de vehicles en el punt de la cruïlla del raval de Sant Pere amb el carrer d'Arnavat i Vilaró, estarà ordenada amb semàfors intel·ligents d'autoregulació del trànsit com els que fa uns mesos es van instal·lar a la cruïlla entre el raval de Martí Folguera i el carrer del Vent. Per tant, a la plaça de la Sang es podrà regular el pas de vehicles en funció de la densitat del trànsit.

 

Vuit mesos d'obres a la plaça de la Sang

Al mes de novembre de 2018 van començar les obres de la plaça de la Sang, un projecte que es va dividir en dues fases per no obstaculitzar els actes de la Setmana Santa de Reus. Tenien un pressupost de 492.008,02 euros amb l'IVA inclòs, i han anat a càrrec de l'empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA. La segona i última fase dels treballs de reforma va començar a finals de maig amb una durada prevista d'un mes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris
Maite Garcia
Pregunto on sòn els bancs per sentarse què estaban a la plaça i què eren alli desde anys ès interessant què l'ajuntament tingui en conta què molta gent si sentaba alli ara no ja res per fer-ho perquè un tros de pedre quadrats no és el mateix per la gent grans ni per ningú moltes flors i pocs bancs per no dir cap ( Quina porqueria de plaça)