GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Oberta la convocatòria del concurs de Música Jove Reussona 2019

Aquest any el concurs celebra la seva 21a edició i la data límit d'inscripció finalitza el 14 d'abril
Imatge d'arxiu del grup «Allez!», guanyador del Reussona2018 | TarragonaDigital.com
 

La regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través dels serveis de Joventut, ha convocat la 21a edició del concurs «Reussona, Concurs de Música per a joves». L'objectiu és promocionar noves propostes musicals sorgides entre els joves del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Les inscripcions s'han obert avui i els interessats tenen temps d'apuntar-se fins al 14 d'abril, ho poden fer com a solistes o en grup. 

 

Per presentar-se al concurs la mitjana d'edat dels integrants del grup no pot superar els 35 anys i el conjunt ha de ser del Camp de Tarragona o de les Terres de l'Ebre

 

Els finalistes tocaran a Barraques

D'entre tots els participants al concurs, siguin solistes o grups, s'escolliran a tres finalistes. Aquests tres finalistes tindran l'oportunitat d'actuar en un concert el dia 21 de juny a Barraques per la Festa Major de Sant Pere. Un jurat, format per diferents professionals del món de la música i del territori, serà l'encarregat de decidir qui són dos dels grups o solistes finalistes. El tercer finalista serà escollit pel públic en una votació popular que es podrà fer a través d'aquest enllaç

 

La votació popular s'obrirà el dia 23 i es tancarà el 30 d'abril. Tots els grups i solistes que s'han presentat al concurs es podran veure a la pàgina web del concurs i les votacions es faran en línia a través d'aquesta pàgina web mateixa i es podrà escollir un dels grups que passaran directament a la final. 

 

Recompensació econòmica

Els guanyadors rebran una recompensació econòmica. El primer premi és de 1.500 euros, el segon finalista rebrà un premi de 900 euros i, finalment, el tercer premi serà de 600 euros. Destacar que, també hi haurà una menció especial de 200 euros per a un grup novell, amb la condició que la mitja d'edat dels integrants del grup no superi els 21 anys. També està previst l'entrega d'una altra menció especial de 200 euros pel millor grup que presenti totes les seves cançons en català.