Oberta la convocatòria per la sisena edició del Reus Teatre Musical

Les diferents companyies que estiguin interessades podran presentar les seves propostes fins al 14 de juliol
Imatge d'arxiu de la representació de 'Tot el que no ens vam dir' al Festival RTM 2018, aquest any el RTM se celebrarà el mes de novembre   | Cedida
 

Per sisè any consecutiu, Les Artistes Locals organitzen el Festival Reus Teatre Musical (RTM), un esdeveniment que és l'únic festival de petit i mitjà format que existeix a Catalunya i a l'Estat espanyol. Aquest any, el Reus Teatre Musical 2019 tindrà lloc al Bravium Teatre, concretament, el pròxim mes de novembre, i la convocatòria per participar-hi ja està oberta. Així doncs, totes les companyies de musical de petit i mitjà format que vulguin formar-ne part poden presentar les seves propostes, la data límit per presentar les diferents propostes és el pròxim 14 de juliol fins a les 00.00 hores. Podeu consultar les bases en aquest enllaç

Un festival de teatre musical ja consolidat a la ciutat de Reus

Aquest any, el Reus Teatre Musical celebra el seu sisè aniversari. És una iniciativa que neix l'any 2014 amb l'objectiu de donar visibilitat a projectes de teatre musical de petit i mitjà format, siguin del territori català o nacionals,  però de gran qualitat que mereixen un circuit de difusió. El festival vol fer arribar la feina d'aquestes companyies al públic de Reus, del Camp de Tarragona i dels voltants. En cada edició, el festival RTM va sumant seguidors, suports i companyies interessades a participar-hi, de fet, va néixer amb la voluntat de celebrar-se un cop l'any i consolidar-se com a festival nacional. 

És un festival que neix de la mà del grup de teatre reusenc Les Artistes Locals, format per tres actrius: l'Alba Aluja, la Irene Benavent i la Georgina Llauradó. El grup teatral es crea, oficialment, el març de l'any 2006, a partir d'aquí no paren de treballar per tirar endavant nous projectes de teatre a la ciutat de Reus, com el 'Cold Cream', '¡Porque yo lo valgo!', 'Tots els dilluns del món', 'Quarts de Teatre' o el mateix 'Reus Teatre Musical'. 

També et pot interessar:

"L'ANC consideraria un «frau» que JxReus, ERC o CUP pactessin un govern amb partits del 155" "🔴ÚLTIMA HORA: Famílies es tanquen en una escola de Reus per reclamar una línia de P-3"