El Mercadona de la Sedera

Mercadona obre a la Sedera de Reus amb la seva botiga eficient

L'establiment se situa al número 60 del Passeig de Misericòrdia

Mercadona ja ha obert el seu nou establiment a la Sedera. Situat al número 60 del Passeig de Misericòrdia de Reus, al solar de l'antiga fàbrica, serà una botiga eficient que comptarà amb la nova secció 'A punt per Menjar', amb plats preparats. L'obertura d'aquest supermercat significa el tancament que Mercadona tenia al carrer Alcalde Joan Bertran i a l'avinguda La Salle, al barri El Greco. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

'A punt per Menjar', el nou servei de Mercadona a la Sedera

Mercadona ha obert el nou establiment de la Sedera amb la plantilla formada pels treballadors dels dos supermercats tancats a Reus. En concret, es comptarà amb 58 persones que estaran a disposició del client a la nova localització. L'establiment té una superfície de venda de 1.850 metres quadrats, disposant d'uns passadissos més amplis, un nou model de cistell i dos models de carretons, molt més ergonòmics i lleugers.

El nou establiment Mercadona a Reus comptarà amb totes les novetats que hi ha als supermercats de la cadena valenciana. En aquest sentit, es disposarà d'una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat; una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada; un servei de suc de taronja acabat d'esprémer; una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada; especialitats de sushi i una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres novetats que es podran trobar. 

La nova secció que s'està incorporant a Mercadona és 'A punt per Menjar'. Els clients podran trobar un total de 35 plats preparats per endur-se, a més de poder preparar les seves amanides, escollir els ingredients de la pizza que vulguin o personalitzar les pastes que tenen per triar. Totes aquestes opcions es serveixen en evasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material composable), el cartó o el paper.

El nou supermercat forma part del pla inversor a Catalunya

La botiga situada a la Sedera de Reus ha suposat una inversió de 7 milions d'euros i en la seva construcció han participat 30 proveïdors. Això ha suposat donar treball a 120 persones durant la fase d'obres.

El nou establiment de Mercadona a Reus forma part del pla inversor de la cadena a Catalunya previst pel 2020 i dotat amb 140 milions d'euros amb l'objectiu de contribuir a impulsar l'activitat econòmica.