Obriran una nova zona d’esbarjo per a gossos al barri Mas Abelló de Reus

S’han aprofitat les tanques de l'àrea de canins del barri Gaudí, que s’ha tancat de manera provisional per les obres del passeig de la Boca de la Mina
A partir d'ara, Reus disposarà de nou zones d'esbarjo per a gossos | Ajuntament de Reus

L’Ajuntament de Reus obrirà una nova zona d’esbarjo per a gossos al barri Mas Abelló. Amb aquest espai, la capital del Baix Camp disposarà del novè equipament d’aquestes característiques. La regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública ha aprofitat les tanques de les instal·lacions de l'àrea de canins del barri Gaudí, que s’ha tancat de manera provisional per les obres del passeig de la Boca de la Mina, per crear aquest nou espai. 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Precisament, aquest dilluns 3 de febrer s’ha tancat a l’ús del públic l’equipament del barri Gaudí, situat entre els carrers de Figueres i l’avinguda de Barcelona. El motiu és l’evolució de les obres de construcció del Parc de les Olors del projecte de recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina.

El projecte inclou la construcció de l’espai d’esbarjo per a gossos definitiu en el mateix lloc que l’actual i de característiques similars. La previsió és que la zona definitiva s’obri al públic coincidint amb la finalització del conjunt de les obres del Parc de les Olors, entre els mesos de març i abril. 

La previsió és que l'espai per a gossos del Barri Gaudí es reobri amb la finalització de les obres del Parc de les Olors | Adrià Morte

L’Ajuntament està implantant zones d’esbarjo per a gossos en diferents parcs o terrenys municipals, en resposta als suggeriments dels propietaris de gossos. L’objectiu, segons el consistori, «és dotar la ciutat d’espais nets i segurs, tant pels animals, com per a la resta d’usuaris». En aquests espais tancats, els animals poden fer exercici amb seguretat, alhora que es recorda als propietaris la responsabilitat que han de tenir a l’hora d’utilitzar-los.

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus ha dotat la ciutat amb espais d’higiene o pipicans, que permeten als propietaris de gossos disposar de zones adequades dins l’àmbit urbà perquè els animals puguin fer les seves necessitats sense pertorbar la convivència amb la resta d’usuaris de la via pública i veïns de la ciutat. Els serveis de neteja municipals fan un seguiment específic i programat de l’estat i condicions en què es troben aquests espais.

"👮 Obren la convocatòria de dues places de sergent de la Guàrdia Urbana de Reus" "🏟Cap empresa s'interessa pel pavelló del Molinet de Reus, que patirà un nou retard"