L'Aeroport de Reus tindr脿 dues portes d'embarcament i amplia les instal路lacions

Es preveu que les obres de remodelaci贸 tinguin una durada de dos anys
Imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus | CEDIDA

 

Les obres de remodelaci贸 de l'aeroport de Reus avancen a bon port, b脿sicament s'est脿 ampliant l'edifici de la terminal on per exemple a l'脿rea de sortides s'est脿 construint un nou edifici. Aquesta nova infraestructura comportar脿 l'habilitaci贸 d'una nova porta d'embarcament i per tant, l'aeroport reusenc tindr脿 dues portes d'embarcament. Per tant, aix貌 representa que passar脿 de tenir sis portes a dotze pel proc茅s d'embarcament.

La cua per passar el control de seguretat | Isma Llanes

 

Ampliaci贸 de la terminal d'arribades i de sortides

Segons informa el Diari de Tarragona, les obres de l'Aeroport de Reus avencen a bon ritme. Una altra de les modificacions 茅s l'ampliaci贸 de la terminal d'arribades. Per poder ampliar aquesta zona les instal路lacions de les forces armades que es troben al recinte de l'aeroport, s'han hagut de despla莽ar uns metres amb el fi de poder ampliar l'espai d'arribades.

Es preveu un augment de passatgers

Es preveu que amb aquestes ampliacions de l'aeroport s'augmenti la capacitat de viatgers, en cas de les terminals de sortida es preveu que accepti un m脿xim de 2.560 passatgers per hora, en comptes dels 1.800 que accepta ara, tant en sortides d'avions com d'arribada. Aquestes obres de remodelaci贸 han suposat una inversi贸 d'11.561.000 euros i esperen que sigui una remodelaci贸 apta per atendre a una creixen莽a de la demanda.

L'Aeroport de Reus ple d'usuaris en un dia d'estiu   | Adri脿 Vilalta

 

M茅s cintes de recollida d'equipatge i ampliaci贸 de la zona

A la zona d'arribada de vols la sala de recollida d'equipatge s'ampliar脿 i s'instal路lar脿 una altra cinta de recollida, tamb茅 s'ampliar脿 la zona que est脿 destinada als controls dels passaports. Tamb茅 s'augmentar脿 la zona de botigues de l'aeroport, es construir脿 noves oficines, es remodelaran les instal路lacions de Seguretat de les Forces i Cossos de la Seguretat de l'Estat i s'incrementar脿 fins a sis els filtres de seguretat.

Imatge de l'entrada a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

 

Es preveu que les obres finalitzin en dos anys

No obstant l'arribada de la temporada d'estiu i per tant l'augment del tr脿nsit aeri a l'Aeroport de Reus, les obres d'ampliaci贸 de les instal路lacions no s'aturaran per貌 certes tasques es deixaran de fer per no interrompre amb el funcionament de l'aeroport i es realitzaran quan hi hagi temporada baixa. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada de dos anys aproximadament, per tant l'any 2021 ja podr铆em veure un aeroport m茅s gran i amb m茅s capacitat.

"馃帳 AGENDA: Ariel Santamaria torna als escenaris!" "馃挜GUIA: Els 10 imprescindibles de la Festa Major de Sant Pere a Reus!"