ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

L'Aeroport de Reus tindrà dues portes d'embarcament i amplia les instal·lacions

Es preveu que les obres de remodelació tinguin una durada de dos anys
Imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus | CEDIDA

 

Les obres de remodelació de l'aeroport de Reus avancen a bon port, bàsicament s'està ampliant l'edifici de la terminal on per exemple a l'àrea de sortides s'està construint un nou edifici. Aquesta nova infraestructura comportarà l'habilitació d'una nova porta d'embarcament i per tant, l'aeroport reusenc tindrà dues portes d'embarcament. Per tant, això representa que passarà de tenir sis portes a dotze pel procés d'embarcament.

 

La cua per passar el control de seguretat | Isma Llanes

 

Ampliació de la terminal d'arribades i de sortides

Segons informa el Diari de Tarragona, les obres de l'Aeroport de Reus avencen a bon ritme. Una altra de les modificacions és l'ampliació de la terminal d'arribades. Per poder ampliar aquesta zona les instal·lacions de les forces armades que es troben al recinte de l'aeroport, s'han hagut de desplaçar uns metres amb el fi de poder ampliar l'espai d'arribades.

 

Es preveu un augment de passatgers

Es preveu que amb aquestes ampliacions de l'aeroport s'augmenti la capacitat de viatgers, en cas de les terminals de sortida es preveu que accepti un màxim de 2.560 passatgers per hora, en comptes dels 1.800 que accepta ara, tant en sortides d'avions com d'arribada. Aquestes obres de remodelació han suposat una inversió d'11.561.000 euros i esperen que sigui una remodelació apta per atendre a una creixença de la demanda.

 

L'Aeroport de Reus ple d'usuaris en un dia d'estiu   | Adrià Vilalta

 

Més cintes de recollida d'equipatge i ampliació de la zona

A la zona d'arribada de vols la sala de recollida d'equipatge s'ampliarà i s'instal·larà una altra cinta de recollida, també s'ampliarà la zona que està destinada als controls dels passaports. També s'augmentarà la zona de botigues de l'aeroport, es construirà noves oficines, es remodelaran les instal·lacions de Seguretat de les Forces i Cossos de la Seguretat de l'Estat i s'incrementarà fins a sis els filtres de seguretat.

 

Imatge de l'entrada a l'Aeroport de Reus | Isma Llanes

 

Es preveu que les obres finalitzin en dos anys

No obstant l'arribada de la temporada d'estiu i per tant l'augment del trànsit aeri a l'Aeroport de Reus, les obres d'ampliació de les instal·lacions no s'aturaran però certes tasques es deixaran de fer per no interrompre amb el funcionament de l'aeroport i es realitzaran quan hi hagi temporada baixa. Es preveu que aquestes obres tinguin una durada de dos anys aproximadament, per tant l'any 2021 ja podríem veure un aeroport més gran i amb més capacitat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris