S'inicien els treballs d'asfaltat de l'avinguda de Sant Jordi de Reus

L’actuació forma part del Pla d'Asfaltat 2019, que s’ha desenvolupat en diferents vials de la ciutat i ha comportat una inversió total de 349.690 euros
Imatge dels treballs d'asfaltat de l'avinguda de Sant Jordi de Reus | Cedida

 

L’Ajuntament de Reus executarà en els propers dies els treballs d’asfaltat de l’avinguda de Sant Jordi. Les obres tindran lloc en dues fases diferents. A partir d’aquest dijous 14 de novembre, s’asfaltaran els carrils de la zona sud i, la setmana que ve, els carrils de la zona nord. Les obres formen part de la planificació municipal per millorar el manteniment dels carrers de la ciutat, per posar-los al dia, i garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüències del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

L’execució de l’asfaltat dels carrils sud de l’avinguda de Sant Jordi posa punt i final al Pla d’Asfaltat 2019, que ha comportat una inversió total de 349.690 euros en diferents vials de la ciutat. Els carrers on s’han dut obres de millora han estat: l’avinguda del President Companys, l’avinguda de Pere el Cerimoniós, carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d’Aragó, i ara a l’avinguda de Sant Jordi.

 

Per una altra banda, els treballs del Pla d’Asfaltat 2019 enllacen amb el Pla de Sanejament i Reparacions que porten a terme les Brigades Municipals. Les obres s’inicien la setmana que ve amb els treballs d’asfaltat als carrils nord de l’avinguda de Sant Jordi i tindran un cost total de 16.741,32 euros. També es realitzaran actuacions puntuals als carrers de General Moragues, Pintor Tapiró, Amargura i a la rotonda de la carretera de Riudoms amb la T-11.

 

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de diversos canals com ara els treballs sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana o els canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntaments (correu electrònic, telèfon, web) entre d’altres. Segons l’Ajuntament de Reus, la regidoria de Via Pública, l’empresa adjudicatària de les obres i el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana es coordinen per tal que els treballs tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, en especial, al trànsit de vehicles.