Comença la remodelació del parc infantil d'Àngel Guimerà de Reus

Es crearà una zona d'higiene per gossos, un terra tou per a caigudes i es tancarà el parc a les nits
Comencen les obres de remodelació del pac d'Àngel Guimerà de Reus   | Cedida

 

Les obres programades per aquest 2019 al parc infantil situat al carrer d'Àngel Guimerà de Reus, ja han començat. L'Ajuntament de Reus ha posat en marxa, avui dimecres 10 d'abril, la remodelació d'aquest parc situat al barri els Poetes de la capital del Baix Camp. Aquest projecte s'emmarca dins dels Pressupostos Participatius de l'any 2018 amb un pressupost aproximat de 45.000 euros.

 

Es col·locarà un terra tou per les caigudes dels infants | Eva Checa

 

Comencen les obres del parc d'Àngel Guimerà

Les obres de remodelació del parc infantil d'Àngel Guimerà ja s'han iniciat. Els operaris han començat les primeres tasques d'arranjament i adequació de la zona. El veïnat de la zona va participar en la redacció i definició de com volien que fos el nou parc d'Àngel Guimerà, un projecte molt demanat pels habitants del barri dels Poetes. Es preveu que les obres tinguin una durada de tres mesos.

 

Bàsicament les remodelacions que es duran a terme serà el tancament amb reixes del parc, l'adequació del terra amb la incorporació d'un paviment tou a prova de caigudes, així com la instal·lació de noves vegetacions. També es milloraran els elements de joc interactius per a infants.

 

Estat anterior del parc d'Àngel Guimerà al barri dels Poetes de Reus | Eva Checa

 

Es tanca el parc per més seguretat a la nit

El tancament del parc es farà amb dues portes corredisses que permetran tancar la zona a les nits. D'altra banda, també s'instal·laran murs i vegetacions per suprimir les zones sense llum que donen inseguretat quan es fa fosc. També es crearà un espai d’higiene per a gossos.

 

Anterior pista de bàsquet del parc Àngel Guimerà que ara s'està reformant | Eva Checa

 

Un petit projecte dels Pressupostos Participatius del 2018

Aquestes instal·lacions havien quedat deteriorades amb el temps, i el veïnat de la zona va incloure una proposta de millora de l'espai en els petits projectes dels Pressupostos participatius del 2018. Finalment aquest projecte va ser aprovat i el passat mes de gener, va sortir a licitació.

 

També et pot interessar: