INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Les obres del polilleuger de l’escola Cèlia Artiga de Reus avancen a bon ritme

Actualment s’ha superat el 42% d’execució i es manté la previsió que la instal·lació esportiva estigui operativa a la primavera del 2020
Imatge actual de l'estructura del polilleuger de l'escola Cèlia Artiga | Adrià Morte

 

El polilleuger de l’escola Cèlia Artiga ja té executada gairebé la meitat de l’obra. Les feines de construcció de l’equipament esportiu del barri Sol-i-Vista van començar el passat mes d’abril i, tal com indica l’Ajuntament de Reus, avancen segons el calendari previst superant a hores d’ara un 42% d’execució de l’obra. D’aquesta manera, es manté la previsió que les obres finalitzin entre el gener i el febrer del 2020, per després procedir a realitzar les feines d’adequació i que el polilleuger estigui plenament operatiu la primera de 2020. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El nou equipament tindrà una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista esportiva de 22x44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins. A més, comptarà amb un aforament de 160 places de grada en un dels costats del recinte esportiu i la façana sera de color lila. L'espai, que s'ha mostrat aquest matí en una visita d'obres, permetrà «donar més possibilitats i àmbits a esports com el patinatge i l’hoquei patins», tal com ha indicat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

 

L’obra l’executa l’empresa Voracys SL, amb un pressupost d’adjudicació d'1.198.465,69 euros. Pellicer ha indicat que els diners són «provinents dels romanents de tresoreria del 2017» i que amb la directora de l’escola Cèlia Artiga el consistori es va comprometre «que aquest seria el primer dels nous polilleugers a construir-se».

 

L'espai tindrà una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres | Adrià Morte

 

Iniciats els treballs de construcció del polilleuger de l'escola Joan Rebull

Paral·lelament, l’empresa municipal acaba de començar la construcció del polilleuger de l'escola Joan Rebull, situat al barri Niloga. Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import d'1.210.321,99 euros. El contracte preveu una durada de les obres de 10 mesos i mig i actualment s’està en la fase inicial de l’obra, amb la neteja i treballs preliminars.

 

Aquest equipament tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins. En aquest cas, la façana del polilleuger serà de color groc, tal com ha indicat l’alcalde. Reus Esport i Lleure treballa amb la previsió que aquest polilleuger entri en funcionament a l’inici del curs 2020-2021. 

 

El director de RELLSA, Jordi Bros, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'Educació, Daniel Recasens, i el regidor d'Esports, Josep Cuerba, durant la visita d'obres | Adrià Morte

 

Reus disposarà en total de quatre polilleugers

Reus comptarà amb quatre polilleugers en total quan entrin en funcionament els dos que actualment s’estan construint. Reus Esport i Lleure gestiona ara els dos equipaments vinculats a les escoles Alberich i Casas i Ciutat de Reus. «Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat amb instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva en tots els col·lectius, a Reus es dóna en molta intensitat i hi ha molta demanda», ha explicat l’alcalde de Reus Carles Pellicer. 

 

Els equipaments tenen com a objectiu respondre les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d’educació física com a les activitats extraescolars esportives. En aquest cas, la directora de l’escola Cèlia Artiga, Elvira Moyano, s’ha mostrat molt contenta per la construcció del polilleuger i ha manifestat que «nens i nenes, pares i mares i professors estan satisfets i feliços de poder comptar ben aviat amb aquestes instal·lacions».

 

L’ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpia del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l’escola a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí» i un horari social d’ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d’esport per a tothom (de dilluns a diumenge).

 

Està previst que el polilleuger entri en funcionament la primavera del 2020 | Adrià Morte

 

Més notícies de la categoria Reus