L'arquitectura d'Antoni Gaudí explicada als nens amb «Observem, escoltem i toquem en família»

El diumenge 10 de febrer es podrà gaudir d'aquesta activitat familiar a partir de les 11.00 hores del matí al Gaudí Centre de Reus
 
Nens participant en una visita familiar al Gaudí Centre de Reus | Cedida

 

Arriba una activitat orientada a les famílies per a conèixer en profunditat la vida i l'arquitectura d'Antoni Gaudí. El diumenge 10 de febrer tindrà lloc al mateix Gaudí Centre de Reus, a les 11.00 hores del matí, en la qual totes les famílies que hi vulguin assistir estaran convidades. L'activitat està dirigida a nens i nenes de 4 a 12 anys que, dirigits per una monitora del centre, que serà l'encarregada de guiar als infants en les diferents visites i activitats que realitzaran.

 

L'activitat constarà de dos grans parts, una primera en la qual es farà una visita guiada per a conèixer en profunditat la vida de l'arquitecte, i una segona en la qual els protagonistes passaran a ser els nens i nenes, que realitzaran un taller didàctic relacionat amb les obres d'Antoni Gaudí, en el que crearan una obra pròpia basada en el personal estil de l'arquitecte. A més, també es farà esment d'altres artistes reconeguts que van ser importants influències en la vida de l'artista.

 

Nens participant en una activitat al Gaudí Centre de Reus | Cedida

 

Antoni Gaudí, un artista conegut arreu del món

Nascut l'any 1852, és un dels artistes més populars de la història de l'arquitectura modernista. «Per fer les coses bé és necessari: primer, l'amor; segon, la tècnica» és com expressava l'artista la seva vocació arquitectònica. Amb obres d'alta envergadura, com la Sagrada Família, l'artista reusenc es va guanyar la seva reputació en el món de l'art, sempre utilitzant un estil singular i únic, impossible d'igualar.

 

El Gaudí Centre neix com a homenatge a l'arquitecte reusenc

Un espai singular, situat a la plaça Mercadal, al centre de la ciutat de Reus, en un edifici modern, és una de les maneres que té la ciutat de Reus de fer homenatge a l'arquitecte i artista Antoni Gaudí. Amb tres plantes que permeten conèixer la  història, vida i obres del conegut reusenc, el Gaudí Centre ofereix 1.200 metres quadrats d'exposició, l'Oficina de Turisme de la ciutat, una botiga i un restaurant.

 

Programació i compra d'entrades

L'activitat tindrà una durada de dues hores aproximadament. Per a poder gaudir-la, serà necessari reservar prèviament al Gaudí Centre a través del telèfon 977 010 670 i adquirir les entrades, les quals tenen un preu de 5€.

 

També et pot interessar: