carrer de la Puríssima Concepció de Reus

Ofereixen una recompensa per trobar els autors d'un robatori en un edifici a Reus

Els lladres es van emportar electrodomèstics i altres mobles el passat mes de febrer

Els propietaris d'un immoble al carrer de la Puríssima Concepció de Reus busquen les persones autores d'un robatori al seu edifici. Ofereixen una recompensa a la persona que pugui facilitar qualsevol mena d'informació sobre els fets i els responsables. El robatori va tenir lloc entre els dies 23 i 27 de febrer i els lladres es van emportar electrodomèstics.

Els propietaris demanen ajuda per trobar els lladres

A finals de febrer, aquest edifici situat al carrer de la Puríssima Concepció, al nucli antic de Reus, va patir un robatori. Segons els propietaris els lladres es van  endur diversos electrodomèstics, eines i altres mobles. Davant d'aquesta situació, els propietaris han decidit penjar un cartell a la porta on es demana la màxima col·laboració i es remarca que es donarà una recompensa a la persona que aporti qualsevol informació sobre els fets. 

carrer de la Puríssima Concepció de Reus
Els propietaris han penjat un cartell a la porta de l'edifici | TarragonaDigital.com

 

Recompensa per a qui faciliti informació

Al cartell es detalla la sospita que els presumptes lladres  anaven en una furgoneta o bé en un camió  quan van entrar a robar. Al cartell expliquen que «aquí ens ho han robat tot» i especifiquen que mantindran l'anonimat de la persona que els hi aporti qualsevol informació en relació al robatori.

Els propietaris creuen que les persones responsables del robatori van haver de necessitar un vehicle de grans dimensions per transportar els electrodomèstics. Els aparells que van robar eren grans i pesaven, fet que resulta necessari el seu transport mitjançant un vehicle.

carrer de la Puríssima Concepció de Reus
Ofereixen una recompensa per trobar als autors dels fets | TarragonaDigital.com

Havien comprat feia poc l'edifici

Les persones responsables de l'edifici havien comprat recentment l'immoble. Asseguren que  havien adquirit els electrodomèstics feia poc i que normalment sempre hi havia una persona vigilant, però que justament aquell cap de setmana no hi havia ningú. El robatori va ser denunciat als Mossos d'Esquadra i de moment, no han rebut resposta.