El ‘Sueldazo’ de l’ONCE reparteix 20.000 euros a Reus

La butlleta es va vendre a la plaça del Mercadal el passat dissabte
El 'Sueldazo' del cap de setmana de l'ONCE ha repartit 20.000 euros a Reus aquest dissabte  | Cedida

 

Hi ha una persona a Reus que ha començat aquest dilluns amb la cartera més plena que la setmana passada, el motiu és que l'ONCE ha repartit 20.000 euros en el sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana. Aquest dissabte dia 25 de maig una persona de Reus ha estat agraciada amb el premi de l'ONCE que la butlleta va ser venuda al quiosc de l'avinguda Prat de la Riba.

La sort s'ha repartit a Reus amb 20.000 euros de l'ONCE

José Giménez va ser l'encarregat de portar la sort a Reus, ja que és l'agent venedor dels jocs responsables de l'organització amb el quiosc número 35, ubicat a l'avinguda Prat de la Riba. Però la butlleta premiada no es va vendre en aquest quiosc, sinó que va ser venuda a la plaça del Mercadal perquè José Giménez ven al número tres d'aquesta plaça els divendres i dissabtes. 

L'agent que va vendre la butlleta premiada de l'ONCE treballa en aquest quiosc de l'avinguda Prat de la Riba de Reus | Cedida

 

La butlleta va ser venuda a la plaça del Mercadal

El cupó de l'ONCE que es ven els caps de setmana és un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, també es reparteixen 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. Per tant, la persona agraciada a Reus ha estat premiada amb els cinc números de la butlleta.

Una setantena d'agents de l'ONCE treballen a Reus

A Catalunya, l'organització de l'ONCE compta en l'actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors i enguany, ha repartit 46 milions i mig d'euros en premis només a Catalunya. En l'àmbit local, a Reus hi treballen 75 agents venedors dels productes de joc de l'ONCE.

També et pot interessar:

"❗ATENCIÓ: Nous talls de carrer per la segona fase d'obres a la plaça de la Sang" "ELECCIONS: Ara Reus es manté a l'ajuntament amb una sensació agredolça"