Onze evacuats pel despreniment d'un tros d'escala en un immoble de Reus

Els fets van passar durant la nit d'ahir dissabte, 1 de desembre, i els Bombers van haver d'apuntalar l'edifici
Imatge de l'edifici, al carrer de Tetuan de la ciutat de Reus | Google Maps

 

Fins a onze persones van ser evacuades durant la nit d’ahir dissabte, 1 de desembre, al centre de la ciutat de Reus, causa de la caiguda d’un tros d’escala a l'interior d'un immoble. L’edifici, de tres plantes i situat al número 17 del carrer de Tetuan, va haver de ser apuntalat, sanejat i desenrunat pels Bombers de la Generalitat, que van evacuar nou persones de la finca del costat com a mesura preventiva. Les dues úniques inquilines que hi havia al bloc afectat van sortir pel seu propi peu, tot i que van haver de ser ateses in situ pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) arran d'un atac d'ansietat.

Segons han explicat els Bombers, que van rebre l’avís a les 21.41 hores i van activar cinc unitats, al lloc dels fets també hi va acudir l’arquitecte municipal, per tal de valorar la magnitud dels danys, i diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Reus. Els nou veïns de l'edifici adjacent ja van poder tornar a casa mentre que les dues veïnes del bloc afectat encara resten fora, expectants, a l'espera que se'ls garanteixi la seguretat de casa seva.

L'incendi es va produir al voltant de les nou a la Riera d'Aragó de Reus | Cedida

 

Incendi a la Riera d'Aragó de Reus

Un arbre va cremar durant la nit de divendres, 30 de novembre a l'altura del número 12 de la Riera d'Aragó de Reus. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 21.58 hores i van enviar-hi una dotació. Les flames van afectar un arbre de la via pública i l'incendi es va poder extingir en uns quaranta minuts.

"ALERTA: Crema un arbre al centre de la ciutat de Reus" "Noemí Llauradó (ERC Reus): «A Reus el projecte de ciutat no existeix»"