Unes sabatilles i una tovalla per fer exercici a casa

Organitzen una caminada popular des de totes les cases de Reus

L’activitat serà aquest diumenge 5 d’abril a les 10.00 hores del matí

Davant la situació de confinament de la població a causa de la Covid-19 i amb l’objectiu de dinamitzar activitats saludables, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus ha impulsat per aquest diumenge 5 d’abril una caminada popular a casa. La iniciativa, que s’iniciarà a les 10.00 hores del matí, té com a objectiu fer un mínim de 1.000 passes i, amb un comptador final, es podrà saber quantes passes han aconseguit tots els participants.

El consistori organitza habitualment mitjançant Reus Esportiu i Lleure i amb la col·laboració de TretzeSports les caminades populars Rutes Reus. De fet, aquest diumenge hi havia prevista una d’aquestes caminades. Per participar en la iniciativa, que porta com a títol #jocaminoacasa, només cal fer una inscripció prèvia. A partir d’aquí, un cop s’hagin fet els passos des de casa només cal connectar-se online amb la caminada i dir quantes passes a fet cada persona.

Amb això es farà un comptador final de passes i així es podrà saber quantes s’han aconseguit entre tots els participants. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, explica que «des de l’Ajuntament entenem l’esport com una eina per fer salut, bàsica encara més aquests dies de confinament, i per això hem pensat que era interessant promoure una iniciativa com aquesta».

Cuerba explica que «dedicarem les nostres passes per agrair el treball de tots els serveis essencials, serveis sanitaris, policies locals, mossos, protecció civil, dependents dels comerços, pastissers, pagesos, ramaders... serà per a tots ells el nostre esforç de #jocaminoacasa».

La regidoria d’Esports assenyala que per tal que els participants puguin comptar les passes es pot utilitzar o bé un aparell específic, com un comptador de passes, una App descarregada al mòbil, o mesurar un espai de la casa i llavors comptar quantes vegades s’ha fet el mateix recorregut. La voluntat és que tots els participants puguin penjar fotos al seu compte d’Instagram etiquetant a @ReusEsEsport i @Tretzesports i afegir el hashtag #jocaminoacasa.


Comentaris