Organitzen una campanya a Reus per mantenir la tradici贸 de comprar la Mona de Pasqua

L鈥橝juntament de Reus promou la difusi贸 dels forns i pastisseries que elaboren aquest producte
A Reus es poden trobar m茅s d'una desena de forns i pastisseries on encarregar la Mona de Pasqua | Miguel Cabrerizo

En el marc del programa d鈥檃ctivitats Reus@Casa, l鈥Ajuntament de Reus vol promoure que, malgrat les circumst脿ncies excepcionals que afecten la ciutadania davant la pand猫mia de la Covid-19 i en la mesura de les possibilitats, es pugui continuar vivint amb normalitat en el nostre dia a dia. Per aquest motiu, el consistori ha engegat una campanya on es fa difusi贸 dels forns i pastisseries on aquests dies es pot comprar la Mona i, fins i tot, disposen de servei de lliurament a domicili.

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

Promoguda per l鈥Ag猫ncia Reus Promoci贸, la iniciativa pret茅n continuar la tradici贸 de comprar la Mona de Pasqua com un element m茅s del calendari festiu tradicional. La regidora de Promoci贸 de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que 芦s贸n establiments agremiats a l鈥橝ssociaci贸 de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, al gremi d鈥橝rtesans Pastissers de les comarques de Tarragona, a la Uni贸 de Botiguers de Reus o al Tomb de Reus禄.

Concretament, els establiments participants s贸n els seg眉ents: Forn Arexpan, Forn Bayarri, Forn de Pa Huguet, Pastisseria Caelles, Pastisseria Maika, Forn Cabr茅, Pastisseria Mare Molas, Pastisseria Huguet, Fleca Alpa Reus, Forn de Pa Bo, Forn Sistar茅, Can Vicen莽, Panishop i Granier. Els horaris dels diferents forns i pastisseries va en funci贸 de cada establiment per貌 la majoria tanquen a les 14.00 hores i es recomana trucar abans per fer la reserva de la mona. Els horaris i n煤meros de tel猫fon es poden trobar a trav茅s del seg眉ent enlla莽.

En el marc d鈥檃questa campanya l鈥橝g猫ncia Reus Promoci贸 ha activat el concurs 芦On has comprat la teva Mona?禄, a les xarxes socials. El concurs consisteix a penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus, a qualsevol de les dues xarxes de Reus Promoci贸, Facebook o Instagram.

Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ReusPromoci贸, etiquetar la foto amb el hashtag #TurismeAReus i anomenar l鈥檈stabliment on s鈥檋agi adquirit la Mona. S鈥檃torgaran dos premis a les fotografies que tinguin m茅s likes tant a Facebook com a Instagram, i les imatges es podran penjar des de les 19.00 hores del dia 9 d鈥檃bril a les 00.00 hores del dia 13 d鈥檃bril.

El premi consisteix en un val de 50 euros atorgat per l鈥橝g猫ncia Reus Promoci贸 per gastar a l鈥檈stabliment on s鈥檋agi comprat la Mona i 1 pack VisitReus, que inclou 4 polseres VisitReus i diferents productes del territori.

"Les mesures econ貌miques i socials de l'Ajuntament de Reus durant el coronavirus" "馃彉CONSELLS: Voleu que us portin la compra a casa a Reus? Us expliquem com!"