Organitzen una campanya a Reus per mantenir la tradició de comprar la Mona de Pasqua

L’Ajuntament de Reus promou la difusió dels forns i pastisseries que elaboren aquest producte
A Reus es poden trobar més d'una desena de forns i pastisseries on encarregar la Mona de Pasqua | Miguel Cabrerizo

 

En el marc del programa d’activitats Reus@Casa, l’Ajuntament de Reus vol promoure que, malgrat les circumstàncies excepcionals que afecten la ciutadania davant la pandèmia de la Covid-19 i en la mesura de les possibilitats, es pugui continuar vivint amb normalitat en el nostre dia a dia. Per aquest motiu, el consistori ha engegat una campanya on es fa difusió dels forns i pastisseries on aquests dies es pot comprar la Mona i, fins i tot, disposen de servei de lliurament a domicili.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Promoguda per l’Agència Reus Promoció, la iniciativa pretén continuar la tradició de comprar la Mona de Pasqua com un element més del calendari festiu tradicional. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que «són establiments agremiats a l’Associació de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, al gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, a la Unió de Botiguers de Reus o al Tomb de Reus».

 

Concretament, els establiments participants són els següents: Forn Arexpan, Forn Bayarri, Forn de Pa Huguet, Pastisseria Caelles, Pastisseria Maika, Forn Cabré, Pastisseria Mare Molas, Pastisseria Huguet, Fleca Alpa Reus, Forn de Pa Bo, Forn Sistaré, Can Vicenç, Panishop i Granier. Els horaris dels diferents forns i pastisseries va en funció de cada establiment però la majoria tanquen a les 14.00 hores i es recomana trucar abans per fer la reserva de la mona. Els horaris i números de telèfon es poden trobar a través del següent enllaç.

 

En el marc d’aquesta campanya l’Agència Reus Promoció ha activat el concurs «On has comprat la teva Mona?», a les xarxes socials. El concurs consisteix a penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus, a qualsevol de les dues xarxes de Reus Promoció, Facebook o Instagram.

 

Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ReusPromoció, etiquetar la foto amb el hashtag #TurismeAReus i anomenar l’establiment on s’hagi adquirit la Mona. S’atorgaran dos premis a les fotografies que tinguin més likes tant a Facebook com a Instagram, i les imatges es podran penjar des de les 19.00 hores del dia 9 d’abril a les 00.00 hores del dia 13 d’abril.

 

El premi consisteix en un val de 50 euros atorgat per l’Agència Reus Promoció per gastar a l’establiment on s’hagi comprat la Mona i 1 pack VisitReus, que inclou 4 polseres VisitReus i diferents productes del territori.