Organitzen una nova batuda per trobar la dona desapareguda a Reus

Ningú sap res de la Pepita des del passat diumenge al matí

Els familiars van convocar ahir una primera batuda per trobar a la Pepita Matias, que va desaparèixer entre el passat dissabte al vespre, després que la família la deixés a casa i el diumenge al matí, quan van anar-hi i no estava. A través de les xarxes socials, es va fer una crida a la ciutadania per tal d'ajudar a la recerca de la dona d'avançada edat. Convocats tots a les quatre de la tarda davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Reus, aquesta va acabar sense èxit.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Tanmateix, familiars han fet una nova crida per continuar la seva recerca aquesta tarda de dimarts, novament, a les quatre de la tarda a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, al carrer de l'Alfàbrega número 4. També comptaran amb l'ajuda de Protecció Civil Reus.

Així anava vestida la Pepita el dia que va desaparèixer a Reus | Cedida

 

Continua la recerca de Pepita Matias

La Pepita segueix sense aparèixer i la seva família continua fent mobilitzacions per trobar-la. Després de veure-la per darrera vegada el dissabte a la tarda quan, la van deixar a casa seva, al Passeig Sunyer de Reus, ja no l'han tornat a veure. Familiars explicaven a TarragonaDigital que «normalment va a missa els diumenges», però no saben si va anar-hi.

La Pepita anava vestida amb una jaqueta fina de color negre amb caputxa, pantalons foscos i sabates fosques, també. A més, porta el cabell curt de color castany clar i ulleres, com en la imatge que han compartit. Tanmateix, una neboda seva explica a través de les xarxes socials que «la seva ruta habitual és Passeig Sunyer, Correus, Plaça Llibertat, Carrer Ample i voltants del Pere Mata perquè tenen una masia allà».

La dona desapareguda a Reus, es diu Pepita i té 83 anys | Facebook / Fina Nuet Ferran

 

Mossos i Bombers se sumen a la recerca

Des de les vuit del matí d'aquest dimarts, 5 de març, s'ha muntat un dispositiu de recerca per trobar a la Pepita. Després de la batuda organitzada per la família durant el dia d'ahir, els serveis d'emergències s'han sumat per trobar a la dona desapareguda aquest passat cap de setmana.

En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra s'han sumat amb diverses patrulles i un helicòpter, el qual ha creat molta intriga entre els ciutadans de Reus, ja que no sabien que estava passant a la seva ciutat ni que feia un helicòpter volant tant baix per barris i voltants de la capital del Baix Camp. Tanmateix, els Bombers de la Generalitat també participaran en la recerca amb dues dotacions terrestres.

"NOVETATS: La mare brutalment agredida en una discoteca de Reus, serà operada" "El ple de Reus aprova la nova ordenança d'animals"