L'Hospital Sant Joan de Reus buida l'UCI de coronavirus

Després de més de dos mesos de pandèmia, per primer cop les cures intensives queden lliures de coronavirus

Petits grans passos als hospitals de la regió sanitària de Tarragona. Si aquest matí era l'Hospital del Vendrell qui anunciava que s'havia donat d'alta l'últim pacient que quedava ingressat per coronavirus, la bona notícia aquesta tarda de 4 de juny ha arribat des de Reus.

Per primer cop, després de més de dos mesos de màxima intensitat i tensió al centre, l'Hospital Sant Joan de Reus ha tret de l'UCI l'últim pacient que hi quedava ingressat per la Covid-19. Es tracta del Josep, de 78 anys, que feia setmanes que estava lluitant contra el virus i ara comença a veure la llum. La felicitat a l'hospital reusenc ha estat màxima i així ha quedat reflectit en un vídeo que ha penjat a les xarxes el Departament de Salut.

Els hospitals de Tarragona, gairebé lliures de coronavirus

En aquests moments, segons informen des de Salut, a la regió sanitària de Tarragona tan sols hi queden 4 persones ingressades a l'UCI —a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona— a causa del coronavirus i només 5 afectats pel virus ingressats a planta, pel que si no hi ha cap contratemps, s'espera que en poc temps els centres sanitaris puguin tancar una etapa que recordaran tota la vida.

"El Taller Baix Camp, peça clau del sistema de distribució d'aliments de Reus" "Atenció: Més novetats sobre el 'brot' de coronavirus a Reus"