La Palma de Reus es converteix en un passatge del terror

L'activitat serà gratuïta però solidària i es realitzarà els dies 25 i 26 d'octubre
Grup de joves que participen en La Palma Terror Show d'aquesta sisena edició | Cedida
 

Una vegada més, les instal·lacions de La Palma de Reus es convertiran en un passatge del terror amb motiu de la popular festivitat americana, el Halloween. Aproximadament, uns 35 joves es trobaran cada dia per dur a terme tots els preparatius necessaris per convertir aquest recinte en La Palma Terror Show, que aquest any ja celebra la seva sisena edició. L'activitat es durà a terme aquest cap de setmana, el 25 i 26 d'octubre, a partir de les 18.00 hores fins a les 22.00 hores. 

La Palma Terror Show és una iniciativa organitzada i impulsada per joves de la ciutat i compta amb el suport del Casal de Joves de la Regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus. És un projecte que es realitza a La Palma i sorgeix de la demanda d'un grup de joves que cada any canvia i que reben el suport dels professionals de joventut de l'Ajuntament. Cada any, els joves que participen en aquesta activitat són diferents, per tant, la temàtica, el circuit i l'escenografia també varia d'una edició a l'altra. 

L'entrada és gratuïta però solidària amb el Banc dels Aliments

L'accés és gratuït però per poder accedir-hi, els interessats primer han de passar a recollir les entrades al Casal de Joves La Palma. Per poder recollir les vostres entrades i poder accedir al recinte, s'hauran de portar dos litres de llet que aniran destinats al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. Així doncs, la iniciativa esdevé solidària

Només es podran recollir dues entrades per persona i els horaris per recollir-les són de dimarts a divendres de 10.00 hores a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.30 hores a 19.00 hores. Des de l'Ajuntament informen que la recollida prèvia de les invitacions es fa per gestionar millor els torns per visitar l'activitat i així no acumular visitants ni crear llargues cues. 

D'altra banda, destacar que, per dur a terme aquesta iniciativa es compta amb la col·laboració de diferents departaments municipals com ara Brigades Municipals, Deixalleries de Reus, l'IMRC i diverses entitats de Reus, entre d'altres. A continuació podeu veure un petit tast de què us podeu trobar i com es munta l'activitat. El vídeo és de l'edició de l'any 2017. 

"❗🌧ALERTA: Llargues cues a la T-11 per tasques de neteja a la calçada" "❗⛈ Problemes importants a Reus a causa de les fortes pluges"