Una dotzena de parcs de Reus equipats amb elements de joc adaptats per infants amb mobilitat reduïda

Aquesta incitativa prové d'un projecte aprovat dels Pressupostos Participatius 2018
Les tasques d'instal·lació de jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda ja han començat | Ajuntament de Reus

 

Una dotzena de parcs de Reus estaran equipats amb elements de jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda, un projecte que comença a veure la llum amb l'inici aquesta setmana de les obres d'instal·lació dels elements. Aquesta incitativa ve d'un projecte aprovat als Pressupostos Participatius de l'any 2018 i que gairebé un any després es comença a executar.

Una incitativa dels Pressupostos Participatius 2018

Amb l'objectiu de fer un pas més a la inclusió i adaptar les zones de joc infantil a nens i nenes amb mobilitat reduïda, en la convocatòria de l'any passat dels Pressupostos Participatius es va aprovar aquesta incitativa impulsada per una ciutadana, amb un cost d'adjudicació de 81.085,73 euros per l'empresa Oziona Soluciones de Entretenimiento SL.

 

Un pas més a la inclusió per als infants

Els dotze parcs de la ciutat que s'han escollit per estar equipats amb aquests elements especials han seguit una sèrie de criteris com la concurrència d'infants al parc, l'accessibilitat que presenta o les característiques dels elements de joc que ja estan instal·lats.

Al parc del Ferrocarril de Misericòrdia de Reus també s'instal·laran equipaments adaptats  | Miguel Cabrerizo

 

Per tant, tenint en compte aquests factors hi haurà parcs que disposaran de més elements i altres equipaments, ja que són més concorreguts mentre que a la resta, s'instal·larà un element de dimensions més petites.

Una dotzena de parcs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda

Els parcs seleccionats estan ubicats al: Parc de Sant Jordi, al Parc del Trenet, a la plaça de la Cultura de la Pau, a la plaça de Teresa Miquel i Pàmies, a la plaça del Teatre, a la plaça d'Europa, a la plaça de Lluís Buñuel, a la plaça de Pedrol Rius, a la plaça de Salvador Allende, a la plaça del carrer Cels Gomis, al Parc de l'avinguda President Macià, al carreró del Gas i a la plaça dels Drets Humans.

Bàsicament s'executaran tasques de retirada d'estructures velles i elements delimitadors de les zones de seguretat, l'adaptació del sòl per la instal·lació dels nous elements i la restitució dels paviments amortidors de caigudes.

"🏰Reus es prepara per a una nova edició de la Fira Medieval" "⚠ATENCIÓ: Afectacions al trànsit per obres al passeig de Sunyer aquesta setmana"