La Fira de Reus inicia la seva campanya de Nadal amb l'arribada del Pare Noel

Entre l'1 de desembre i el 5 de gener el centre comercial acollirà concerts, activitats nadalenques i jornades solidàries
Els caps de setmana, el Pare Noel visitarà La Fira Centre Comercial | Àngel Ullate

 

La Fira Centre Comercial de Reus s’engalana per Nadal amb tot un seguit de propostes per a tots els gustos. Des d’ahir dissabte, 1 de desembre i fins al 5 de gener, el complex comercial reusenc oferirà concerts, activitats nadalenques i jornades solidàries. Ahir dissabte, l’arribada del Pare Noel va donar el tret de sortida a la campanya «Més Nadal», que va atendre la il·lusió i els desitjos dels més petits a la Planta Baixa de la Fira. De fet, al Pare Noel i al seu trineu se’ls podrà veure, de 17.00 hores a 20.00 hores, durant tots els caps de setmana d’obertura de desembre, així com els festius dels dies 6 i 8.

GALERIA D'IMATGES | El Pare Noel visita els nens i nenes a La Fira de Reus

Música per a tota la família a La Fira de Reus

A més, els visitants de La Fira podran gaudir de música en directe amb dos espectacles itinerants que es repetiran durant diverses jornades i que faran les delícies dels assistents. Els matins del 6, 16, 23, 27 i 28 de desembre, d’11.00 hores a 14.00 hores, el Vocal Quartet interpretarà clàssiques i reconegudes nadales amb un toc modern; i els dies 7, 14, 21, 22, 23 i 28, de 17.00 hores a 20.00 hores, la proposta Mozart, batuta a la mà, sorprendrà els més petits amb jocs i música. Aquest espectacle es repetirà també els dies 29 i 31 de desembre, i del 2 al 5 de gener, d’onze a dues del migdia.

A més, els dies 21 de desembre i 4 de gener l'Associació de Concerts de Reus realitzarà dues actuacions a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial, de sis a set de la tarda, per apropar a la ciutadania tot el seu repertori.

La Cursa de Sant Silvestre, un clàssic per acomiadar l'any

El 22 de desembre, La Fira i l'escola infantil d'anglès La Martina - Kids & Us oferiran també un conte de Nadal en anglès, adreçat a nens i nenes; i ja el 31 de desembre arribarà el torn de la tradicional Cursa de Sant Silvestre, perquè els reusencs i reusenques més esportistes puguin acomiadar l'any. L'última activitat de la campanya «Més Nadal» serà un espectacle musical cognitiu on les famílies podran recrear sensacions cinestèsiques, «que permeten intercanviar sensacions escoltant els colors i veient la música», han explicat els organitzadors. Aquesta experiència es podrà viure a la Planta Segona els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.

"ALERTA: Onze evacuats per un despreniment en un edifici de Reus" "ALERTA: Crema un arbre al centre de la ciutat de Reus"