GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El pàrquing gratuït de l'avinguda de Països Catalans de Reus ja està habilitat

L'aparcament alternatiu ofereix 275 places d'estacionament
El nou aparcament de l'avinguda de Països Catalans ofereix 275 places | Cedida

 

El nou pàrquing de caràcter gratuït a l'avinguda de Països Catalans de Reus, ja està enllestit. L'Ajuntament de Reus ha comunicat que es posarà a disposició de la ciutadania aquesta tarda de divendres 5 d'abril. L'aparcament ofereix un total de 275 places d'estacionament per a vehicles i se suma als altres aparcaments gratuïts que el consistori ha habilitat.

 

Estat del solar de sobre les piscines municipals abans de condicionar-lo perquè s'hi aparqui | Jordi Olària Gras

 

El pàrquing de Països Catalans, ja està llest 

Les obres de condicionament del solar es van iniciar el passat 18 de març, fa tres setmanes, i avui dia 5 d'abril ja està disponible pels usuaris. Bàsicament s'habilitat el solar de sorra que presentava grans desnivells per adaptar-lo a les 275 places d'aparcament. Els operaris han asfaltat la zona i han delimitat les places pels vehicles. Un solar que era d'entitat privada i que ara l'Ajuntament ha negociat amb els propietaris perquè no hi construeixin i poder fer l'aparcament.

 

Estacionament per veïns i visitants

Aquest nou aparcament donarà cobertura al veïnat de la zona de l'avinguda de Països Catalans. També resulta una opció d'estacionament per aquelles persones que entren a la ciutat de Reus per les carreteres de Falset i de Riudoms. Per tant, l'objectiu d'aquest nou pàrquing és donar servei tant als residents de la zona com a les persones que visiten Reus. 

 

Imatge de l'aparcament alternatiu que s'ha habilitat al Velòdrom | TarragonaDigital.com

 

350 noves places d'aparcament gratuït a Reus 

L'aparcament de l'avinguda de Països Catalans se suma als del carrer de Sor Lluïsa Estivill i el de la zona del Velòdrom, el qual ja s'ha habilitat amb un total de 68 places. Aquesta zona és una de les quatre que s'adequaran a Reus per oferir fins a 350 noves places d'aparcament gratuït. Queden pendents d'adequar els pàrquings de, les 25 places de carrer de Falset, i les 42 places del carrer de Roger de Llúria. 

 

Les obres de condicionament del nou pàrquing de l'avinguda de Països Catalans han anat a càrrec de l'empresa Roma Infraestructures, amb un pressupost de 40.509,73 euros.

 

També et pot interessar: