Primer pas per al futur trasllat de l’Escola Els Ganxets de Reus

La Generalitat ha tret a licitació la redacció del projecte per abandonar els actuals mòduls prefabricats
L'Escola Els Ganxets de Reus conviu amb barracons des de fa tretze anys | Redacció

 

La Generalitat de Catalunya ha tret a licitació la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior direcció d’obra de reconversió d’una part del col·legi Ciutat de Reus per a la nova construcció de l’Escola Els Ganxets. Tal com va avançar TarragonaDigital, aquesta era una de les possibilitats més reals per tal que el centre escolar, que conviu amb mòduls fabricats des de fa tretze anys, abandoni la situació actual i es traslladi.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Les empreses que es vulguin presentar a l’oferta tenen temps fins al pròxim 6 d’abril i optaran a un contracte d’una durada de 12 mesos i de 264.876,97 euros IVA inclòs de pressupost. Concretament, l’empresa guanyadora haurà de presentar l’avantprojecte 3 mesos després de la signatura del contracte i el projecte bàsic al cap de dos mesos. Posteriorment, tindrà un termini de 3 mesos per l’entrada del projecte executiu amb maqueta i quatre mesos pel projecte executiu definitiu a partir de les revisions per tercers i d’Infraestructures.cat.

 

D’aquesta manera, el centre escolar ja hauria de disposar del projecte del trasllat a partir de l’any que ve. Cal recordar que ara farà un any les famílies de l’escola Els Ganxets van avalar el trasllat del centre després d’una consulta que va organitzar l’escola.

 

De fet, el trasllat va tenir un ampli consens pel fet que va comptar amb un 91,7% de vots favorables. Jean-Marc Segarra, director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ja va detallar fa uns mesos que la inversió total prevista pel trasllat era de dos milions d’euros i que el procés avançava «molt bé».

 

Més notícies de la categoria Reus