La patronal del turisme se suma a Jordi Just per presidir la Cambra de Reus

Tots Som Cambra segueix ampliant adhesions
Representants de Tots Som Cambra i de la FEHT escenificant l'acord | Cedida

 

Tots Som Cambra, la candidatura que encapçala Jordi Just i que vol presidir la Cambra de Comerç de Reus, segueix aglutinant suports i, aquest dimarts mateix, ha aconseguit l'adhesió a la seva candidatura de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme, la FEHT, que aplega unes 700 empreses de la demarcació. L'entitat considera que les seves reivindicacions coincideixen amb les que planteja l'equip de Jordi Just, i és per això, afirmen, que han decidit unir-s'hi.

La patronal del turisme se suma a la candidatura de Jordi Just

«Amb el nostre suport li donem força a una candidatura que té en la seva agenda les nostres reivindicacions i necessitats», assegura el president de la patronal turística, Eduard Farriol. «Les cambres de comerç han de donar resposta a les necessitats de les empreses, i Tots Som Cambra això ho té molt clar», manté. L'escenificació d'aquest suport l'han protagonitzat Eduard Farriol i Jordi Just, però també Berta Cabré, empresària turística i coordinadora de turisme de Tots Som Cambra i vicepresidenta de la FEHT; i Marta Domènech, empresària del Priorat i coordinadora de territori i internacionalització de la plataforma.

Berta Cabré ha manifestat que, per a la seva candidatura, el turisme és «un dels motors econòmics de les nostres comarques, però paradoxalment fins ara no ha tingut gaire protagonisme al món cameral, és el moment de canviar-ho». Pel que fa a Jordi Just, fa incís en l'increment de suports que, darrerament, ha rebut la candidatura a presidir la Cambra de Comerç de Reus.

FeCam i Unió de Botiguers de Cambrils s'han sumat a Tots Som Cambra | Cedida

 

Altres suports a Tots Som Cambra

Durant la seva presentació es va anunciar que comptava amb el suport d'una seixantena d'empresaris, i les darreres setmanes s'hi han anat sumant entitats com la Federació d'Empresaris de Cambrils i la Unió de Botiguers de Cambrils, o la cooperativa de La Selva del Camp Coselva. Actualment, segons s'informa des de la candidatura, darrere de Tots Som Cambra hi ha més d'un centenar d'empresaris de tots els sectors econòmics i de totes les comarques de l'àrea d'influència de la Cambra de Comerç de Reus.

Just afirma que «des que vam començar a caminar, fa més d'un any, vam dir que volíem ser la candidatura dels sectors econòmics, i aquestes adhesions ho van confirmant». El candidat assegura que «la seva participació és fonamental per fer una Cambra de Reus que veritablement estigui al servei del teixit empresarial del territori, perquè són ells els que enriqueixen el full de ruta que volem seguir i materialitzar en els pròxims quatre anys».

"ATENCIÓ: La Bòbila Sugranyes obre les seves portes amb visites guiades" "ATENCIÓ: El passeig de Misericòrdia de Reus recuperarà la seva imatge original"