NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El patinador Pau Garica, en el moment de la seva actuació als World Roller Games a Barcelona

Pau García, del Reus Deportiu, campió del món als World Roller Games

Pau Garcia ha guanyat la categoria de Patinatge Artístic Individual Júnior | Aquesta competició mundial s'està celebrant a Barcelona durant dues setmanes

El patinador del Reus Deportiu, Pau García s'ha proclamat campió del món en la categoria júnior de patinatge artístic als World Roller Games que ha tingut lloc aquest passat diumenge dia 7 juliol a Barcelona. El jove del Reus Deportiu és el segon any que esdevé guanyador d'aquesta competició a escala mundial.

Pau Garcia, campió del món als Wold Roller Games

El jove de tan sols 18 anys, va participar ahir als World Roller Games que s'han celebrat al Sant Jordi Club de Barcelona on ha aconseguit la primera posició en la competició de Júnior. A finals de l'any 2018 el membre del club de Patinatge Reus Deportiu, Pau Garcia, es va proclamar campió del món de patinatge artístic en la categoria junior individual als Mouilleron Le Captif a França, ara ha tornat a repetir la dita en els World Roller Games.

Pau Garcia es va endur un nou or
Pau Garcia es va endur un nou or en la categoria de Patinatge Artístic | Luis Velasco

 

Guanyador en la categoria Artístic Júnior

Pau Garcia va néixer a Parets del Vallès, fa més d'un any va començar a patinar amb el club de patinatge del Reus Deportiu i després d'aconseguir les primeres posicions en les categories provincials i estatals, ha arribat a la màxima categoria aquest cap de setmana. Garcia ha guanyat en la modalitat de Patinatge Artístic Lliure i Individual en la categoria de júnior, passant per davant de Portugal i del seu company espanyol.

Els World Roller Games, la competició més gran de patinatge

Els World Roller Games és una competició de diverses modalitats, concretament onze, on el patinatge és el protagonista. Enguany s'han celebrat a Barcelona i han participat més d'una vuitantena de països en una competició que dura dues setmanes. Aquest és l'esdeveniment mundial més gran i que agrupa els campionats del món de totes les disciplines de roller sports.