El Pavelló Olímpic Municipal de Reus estrena la nova sala d’activitats dirigides

L’obra ha tingut un pressupost de 63.567,37 euros IVA inclòs i servirà per complementar els espais actuals de l’equipament esportiu
Els usuaris i usuàries del Pavelló Olímpic Municipal han pogut estrenar la sala aquest matí | Adrià Morte

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha estrenat aquest dimecres 12 de febrer la nova sala d’activitats dirigides. L’espai és complementari a la resta de zones que l'equipament esportiu ja té destinats al servei de gimnàs i servirà per acollir activitats com ara entrenament en suspensió, abdominals hipopressives o Full Body Workout. L’obra ha tingut un pressupost d’adjudicació de 63.567,37 euros IVA inclòs.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La sala permetrà diferents modalitats d’activitats que ampliaran l’oferta existent i que s’anirà adequant a l’increment de la demanda dels usuaris i a les noves tendències esportives. Les característiques de les activitats s’orienten a grups reduïts per poder oferir una atenció personalitzada.

Segons l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, «invertir en salut és invertir en qualitat de vida i la línia del govern segueix aquest objectiu». Per una altra banda, ha assegurat que el pavelló olímpic municipal «és un dels més ben preparats de Catalunya i amb unes millors característiques»

Les obres han tingut un cost de 63.567,37 euros IVA inclòs | Adrià Morte

La nova sala s’ha obert on fins ara hi havia dos espais destinats a magatzems. L’obra que s’hi ha realitzat ha consistit en l’enderroc parcial de la paret que separava els dos magatzems per tal de comunicar les estances. L’espai resultant ha permès l’obertura de la sala d’activitats, així com espais més petits, destinats a vestíbul i traster. El paviment de la nova sala d’activitats dirigides s’ha col·locat nou amb material apte per a la pràctica, i tant el revestiment del sostre com de les parets s’ha fet amb materials que absorbeixin el so.

A més, per tal de donar la màxima llum natural possible a l’espai, s’ha substituït les portes d’accés, opaques, per portes de fusteria metàl·lica amb vidre. També s’ha augmentat la superfície de les obertures exteriors existents (reixes) que s’ha substituït per finestres. 

Actualment, el Pavelló Olímpic Municipal compta amb uns 600 abonats que realitzen les diferents activitats que s’ofereixen a l’equipament esportiu. Per exemple, la graella d’activitats del mes de febrer i març inclou activitats d’entrenament en suspensió, ABD (abdominals), GAD (gimnàstica abdominal hipopressiva) i sessions d’entrenament global orientats al treball de tots els grups musculars (Full Body Workout). L’oferta complementa l’actual graella d’activitats de les dues sales existents. Per una altra banda, tal com indiquen fonts municipals cada setmana hi ha uns 3.000 usuaris que utilitzen les instal·lacions per practicar esports com ara bàsquet, futbol sala, gimnàstica rítmica, patinatge o voleibol.

Imatge aèria del Pavelló Olímpic de Reus | TarragonaDigital.com

"🎸 L'històric grup de música català que farà un concert solidari a Reus!" "📲 ATENCIÓ: 2 milions d'euros per la Transformació Digital a Reus"