Arriba la Pedalada Solidària organitzada per Bicicamp

Tots els beneficis que es recaptin durant la jornada es destinarà a la Fundació Mossèn Frederic Bara
Imatge d'arxiu d'una Bicicletada Solidària a Reus l'any 2018   | Antonio Bistouras
 

 

El pròxim diumenge, 2 de juny, se celebrarà, a Reus, una pedalada solidària organitzada per Bicicamp. L'esdeveniment servirà per recaptar fons per la Fundació Mossèn Frederic Bara i pel seu projecte 'Obrim Somriures', l'ànima que mourà les bicicletes de tots els participants i els portarà a recórrer diferents carrers de la ciutat de Reus i, també, una part dels nostres camins. Tots els beneficis que es recaudin a través de les incripcions seran destinats a la Fundació Mossèn Frederic Bara i els participants rebran una samarreta commemorativa de la pedalada. 

 

Horari de la bicicletada i inscripció

L'horari de la convocatòria serà a les 9.30 hores, davant del pàrquing del Reus Deportiu, al carrer Gaudí. Un cop allà tots els inscrits podran registrar-se i recollir la seva samarreta. Només tindran samarreta els 500 inscrits prèviament. D'altra banda, per poder participar en aquesta pedalada solidària caldrà fer un donatiu mínim de 5 euros que es pagaran en el moment de la sortida. Els menors de 12 anys podran participar a la cursa de manera gratuïta. L'import recollit es destinarà, íntegrament, a projectes de la Fundació Mossèn Frederic Bara. 

 

Una bicicletada familiar amb dos recorreguts diferents

Aquesta pedalada solidària, de caràcter familiar, comptarà amb dos recorreguts diferents per tal d'adaptar l'esdeveniment a les diferents persones que hi vulguin participar, un de 4 quilòmetres i un de 15 quilòmetres. El de quatre quilòmetres sortirà a les 10.30 hores i està destinada als més petits de la casa, serà un recorregut urbà amb una dificultat baixa. Per inscriure's al recorregut curt ho podeu fer a través d'aquest enllaç.

 

Pel que fa a l'itinerari llarg de quinze quilòmetres començarà a les 10.15 hores, està pensat pels més grans de la casa i inclou rutes urbanes i rutes per algun camí del terme de Reus. També és d'una baixa dificultat i us podeu inscriure al següent enllaç. La pedalada solidària 2019 també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, de Reus Esport i Lleure i amb el patrocini d'Unió Corporació Alimentària.