GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La dona de 83 anys trobada a Reus ha ingressat a l'UCI i «està estable»

En un comunicat conjunt, la família de Matias i l'alcalde reusenc, Carles Pellicer, han agraït «la col·laboració ciutadana i de les institucions que han participat en el dispositiu de recerca»
Josefa Martínez ha ingressat a l'UCI del Sant Joan de Reus on, a hores d'ara, «està estable» | Facebook / Fina Nuet Ferran

 

 

Bones notícies per a la Pepita Matias, la dona de 83 anys desapareguda a la ciutat de Reus i trobada ahir dimecres, 6 de març, a l’autovia T-11, a tocar del barri vila-secà de la Plana. Segons fonts de l’Hospital Joan de Reus, Matias ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre reusenc on, a hores d’ara, «està estable».

 

Ahir, després de trobar-la, veus municipals apuntaven que la dona hauria caigut entre la T-11 i l’autovia de Salou i que, durant gairebé quatre dies, hauria estat a la zona, conscient, esperant ser auxiliada. Matias, arran de l’incident, va patir diverses fractures i contusions i un lleu traumatisme cranioencefàlic.

 

 

 

Reus respira alleujada

Finalment, la batuda d’ahir dimecres va tenir un desenllaç feliç. L’alegria i la tranquil·litat es van apoderar de la ciutadania reusenca, que va respirar alleujada, i els familiars de la Josefa van voler expressar públicament la seva gratitud als veïns i veïnes del municipi.

 

Avui dijous, en un comunicat conjunt, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la família de Matias, han reiterat el seu sentiment i han agraït «la col·laboració de la ciutadania i de les diferents institucions que han participat en el dispositiu de recerca».

 

 

Ciutadania i institucions, braç a braç

L'operatiu va començar diumenge, 3 de març, i es va anar ampliant amb el pas dels dies i les hores. En la recerca de Pepita Matias hi van participar efectius de la Guàrdia Urbana de Reus, els Mossos d'Esquadra, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus, la Policia Nacional —amb el desplegament d'un helicòpter—, la Creu Roja i els Bombers, així com voluntaris, a títol individual, i familiars.

 

 

També et pot interessar: