Pere Mata reitera l'aplicació de 'petits increments' salarials als treballadors de Bellissens

El grup sanitari respon així a les reivindicacions de la plantilla amb un conveni propi superior al del sector
Un grup d'empleats concentrats davant l'institut Pere Mata de Reus com a protesta per la millora de les condicions laborals | ACN

 

La direcció del grup Pere Mata remarca que en els dos darrers anys s'han aplicat «petits increments» sobre les taules salarials del conveni als professionals del centre Bellissens -de l'1,2%. El grup ha respost així davant les reivindicacions de la plantilla que es queixen de precarietat laboral.

Grup Pere Mata reitera que el personal té un conveni propi

Davant la mobilització convocada aquest dilluns al matí pel col·lectiu de treballadors per reclamar la millora de les condicions laborals, des de Pere Mata s'ha remès al posicionament que ja va emetre fa uns dies on exposava que els treballadors gaudeixen d'un conveni propi que és superior al del sector, de l'ordre del 8-15%.

A la vegada, recorda que durant tots aquests anys s'han mantingut les plantilles i s'han reforçat alguns serveis amb més personal. Des del grup també es destaca l'esforç inversor. 

Denuncien sobrecarrega de treball per manca de personal fent el mateix servei | Laia Riba

 

Millores en les instal·lacions «necessàries»

«Villablanca segueix realitzant inversions que considera necessàries per millorar els seus espais exteriors i perquè els edificis siguin més confortables per a les persones ateses», exposa el grup.

Finalment, la direcció posa de manifest que «l'entorn i la situació econòmica del país no han ajudat al fet que el sector social i d'atenció a les persones amb discapacitat de Catalunya es recuperi després de la crisi».

«Aquest fet té un impacte directe en les entitats que gestionen aquest tipus de servei i, per tant, en la qualitat de l'atenció a les persones que s'atenen i en les condicions laborals dels i de les professionals», conclou.

També et pot interessar:

"❗️Les multes per no remullar l'orina del gos a Reus encara no es poden aplicar" "🔴 Reclamen millores a la carretera N-420"