GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen 3 anys i 9 mesos de presó per empènyer un mosso i cremar un contenidor a Reus

Els fets van passar el 17 d’octubre del 2017
L'acusat va insultar i empènyer un agent dels Mossos d'Esquadra. | cedida Mossos

 

La Fiscalia demana un total de tres anys i nou mesos de presó per un home acusat d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat i un altre de danys després de cremar un contenidor en un carrer de Reus i empènyer i fer caure un agent dels Mossos d’Esquadra. Els fets van tenir lloc la tarda del 17 d’octubre del 2017, quan l’home va incendiar un contenidor ubicat al carrer de Mercè Rodoreda de la capital del Baix Camp. El contenidor va cremar totalment i també va afectar els altres que hi havia al costat.

 

Va insultar tres mossos i va fer caure un agent a terra

Després de calar foc al contenidor, tres agents dels Mossos que patrullaven per aquella zona van localitzar l’home, que va insultar els policies i els va amenaçar de mort. Els agents van demanar-li la documentació, però com que l’home no la duia a sobre, el van acompanyar fins a casa seva. Un cop al seu domicili, l’acusat els va tornar a insultar i va empènyer un dels agents, el qual va acabar caient a terra. A causa de la caiguda, però, el mosso no va partir cap lesió greu.

 

Li demanen 3 anys i 9 mesos de presó, una multa diària i una indemnització

Arran d’aquests fets, la Fiscalia demana un any i nou mesos de presó per un delicte d’atemptat contra l’autoritat, per haver insultat i empès el Mosso d’Esquadra. A més, també demana dos anys pel delicte de danys per haver calat foc en un contenidor. L’acusat no tenia antecedents penals. El ministeri públic també sol·licita que s’imposi una multa de 8 euros diaris durant dos mesos i una indemnització de 1.915,69 euros a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, la propietària dels contenidors, pels desperfectes que va causar l’incendi.