GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Pets exhaureixen entrades per la presentació del seu nou disc 'Som' al Teatre Fortuny

Els pròxims 8 i 9 de març els tarragonins presentaran el seu nou treball al conegut teatre de Reus
'Som', el nou disc d'Els Pets que està exhaurint entrades a totes les províncies | Judit Sabaté
 

El divendres i dissabte d'aquesta mateixa setmana, el reconegut grup musical de Constantí estrena el seu nou treball discogràfic a la ciutat de Reus, 'Som'». Les entrades d'ambdós dies han estat exhaurides, i és que la paciència de tots els reusencs i reusenques per poder gaudir del directe de la banda i de les seves noves propostes també estava arribant a la seva fi. Després d'anys sense estrenar nou disc, l'octubre de 2018 van decidir rellançar-se amb una proposta que s'allunya, tímidament, de la música que han fet fins a la data. 

 

Lluís Gavaldà, veu i guitarra; Joan Reig, bateria i veu; i Falin Cáceres, baix, van donar vida a Els Pets l'any 1985, al poble tarragoní de Constantí. Més de tres dècades de música en la qual la seva trajectòria  ha anat augmentant el nombre de seguidors, la qualitat de les seves peces i el «sold out» dels seus concerts. La gira, que va començar el passat desembre, compta ja amb una totalitat d'èxit en tots els concerts oferits fins al moment.

 

Un treball discogràfic carregat de sonoritats contemporànies

'Som' és un treball diferent dels que estem acostumats. La durada de les seves peces és més reduïda, per tal de centrar-se en altres aspectes d'aquestes. L'apel·lació directa als sentiments és el seu tret més característic, així doncs ens trobarem amb amors retrobats, records, malalties, somriures, calfreds i enyorança. Una barreja de sentiments que no deixaran a ningú indiferent. 

 

El grup de referència oferirà dos concerts en els quals l'escenari, i el Teatre Fortuny sencer, s'ompliran de música i, sobretot, de màgia. Tal com la mateixa banda  ha remarcat, la connexió amb el públic serà primordial en aquesta nova gira. És per això que el seu directe ha pres un gir per tal d'anar dirigit al cor de tot el seu públic. A més, podrem gaudir dels clàssics de la banda en clau simfònica.

 

El Teatre Fortuny acollirà els dos concerts

El teatre reusenc, un dels més emblemàtics de la ciutat del Baix Camp, ha exhaurit les seves entrades pels dies 8 i 9 de març. El Teatre Fortuny ha acollit a nombrosos artistes de panorama nacional i, aquest cap de setmana, ho tornarà a fer amb uns músics, artistes i veïns com són Els Pets.