Els reusencs Plombiers, penúltima cita del Biblioteca Chill Out

El cicle musical, que ja ha vist actuar Laura Noah i Petites Grans Coses, finalitzarà el dilluns 26 d'agost amb l'actuació del grup Terra Ferma
El grup d'indie-rock alternatiu rapsodià Plombiers actuarà aquest vespre a la Biblioteca Pere Anguera. | Cedida

 

Cada estiu, les Biblioteques municipals de Reus s'omplen de música i cultura setmanalment amb dos cicles que connecten música amb literatura. Si bé el mes de juliol va ser el torn per al cicle Biblioteques amb DO, que se celebrava cada dilluns a la Biblioteca Xavier Amorós, durant l'agost s'està celebrant els mateixos dilluns al vespre el cicle Biblioteca Chill Out, que porta als escenaris diversos grups i músics de la regió. Aquest dilluns, 19 d'agost, a les 18.30 hores la Biblioteca Pere Anguera acollirà l'actuació del grup local Plombiers.

 

Un grup en creixement

Després dels dos concerts celebrats prèviament, el 5 d'agost dels selvatans Petites Grans Coses i el 12 d'agost de la catalana resident a Nova York Laura Noah, aquest dilluns arriba l'hora del pop-folk i les rapsòdies al voltant de la ciutat dels Plombiers. Nascuts fa tan sols dos anys, el gener del 2017, pel cantant i guitarra Frankie Boronat i pel baixista Arnau, el grup ha ampliat el nombre de músics per fer la música més completa i potent. 

 

El maig del 2017, els reusencs van enregistrar el seu primer EP, 'La Darrera Gènesi', que incorpora 3 temes, 'La Darrera Gènesi', 'La Hipòtesi de Riemann' i 'Cercoleta', amb la col·laboració a la veu de la Laura Pagès, veu del grup Trast. Aquest vespre presentaran les cançons en el penúltim concert del cicle Biblioteques Chill Out, que deixarà pas al següent, el 26 d'agost, amb la presència del grup Terra Ferma.